INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

MAANDAG 26 JANUARI 2009

VIERHONDERD

ZEVENTIENDE BERICHT UIT DE KEIZER KAREL STAD

WAARDE COLLEGAE

Naast hetgeen ik zaterdag in Lunteren in de Telegraaf heb gelezen zag ik eveneens een paginagroot artikel met de titel RUIM BAAN VOOR BEEN en het suggestieve verhaal dat de in Nijmeegse dienst succesvolle trainer MARIO BEEN na afloop van het seizoen bij de IMPERIALES DE NIMEGA zou overstappen naar FEYENOORD in ROTTERDAM. Ik teken ernstig bezwaar aan tegen het feit dat journalisten vaak - en ook weer in dit geval - de beslissingen nemen voor degenen over wie zij hun verhaal publiceren. Een dergelijke attitude heeft op 31 AUGUSTUS 1997 de PRINSES VAN WALES reeds het leven gekost en ook nu weer dreigen de heren journalisten waaronder zelfs presentator TOM EGBERS - de persoonlijke besluitvorming van de direct betrokkene op een onverantwoorde wijze te beïnvloeden. In dit verband citeer ik hieronder de letterlijke verklaring terzake van MARIO BEEN voor de Nederlandse televisie op zondagavond 25 JANUARI 2009: "Ja, dat hoor ik overal. Dat ik eruit ben. Maar goed, dat begrijp ik van de Nederlandse media niet, dat als ze nou iets willen weten, dat ze dan mij bellen, dan kan ik het juiste antwoord geven. Maar ik ben absoluut nog niet eruit met Feyenoord. Ik heb absoluut nog niet getekend bij FEYENOORD. Dus ik ben nog met mijn volle verstand en met tweehonderd procent bezig met N.E.C." Ik hoop dus van ganser harte dat er snel een eind komt aan de publieksmanipulaties van de Nederlandse pers. HARE MAJESTEIT heeft niet voor niets - ondanks Haar grondwettelijke beperkingen - moeten verklaren dat DE LEUGEN REGEERT. Dus a.u.b. geen wishfull thinking meer in de pers en laat betrokkenen hun eigen beslissingen mededelen op het moment dat zij hun persoonlijke afwegingen hebben gemaakt en hun besluit vaststaat! Mocht Mario desondanks besluiten om naar zijn geboorteplaats terug te keren, dan zal ik hem niet tegenhouden. Maar tussen nu en augustus liggen nog zes maanden. En in die tijd kan er veel gebeuren. De statistiek. Zaterdag 226, zondag 211 bezoeken. Het blijft een constante groep. Nieuw in de Top 100 van 5602 verwijzende pagina's op 95. NET WERKEN. Dat is wel zeer toepasselijk. Het beste advies dat LIESBETH mij ooit heeft gegeven na - en vóór - alle onjuiste berichtgevingen door de Nederlandse media:

BOUW ALLEEN OP JEZELF EN OP NIEMAND ANDERS

27 JANUARI 2009 UP TO DATE

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN