INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie

EUROPEAN CERVANTES FOUNDATION

VRIJDAG 15 JANUARI 2010

WAARDE COLLEGAE

Ik ben gisteren naar Den Haag geweest en was te gast op de maandelijkse koffielunch van de Vereniging Officieren Cavalerie op de Lange Voorhout. Die plek is nog steeds een oude liefde van mij sinds ik de film Eline Vere heb gezien van Couperus.

Ik ben daar ook goed bekend in Hotel des Indes, de Spaanse en Britse Ambassades, de Kloosterkerk en de Hoge Raad. Tijdens de lunch kreeg ik van mijn gastheer, de heer Axel Rosendahl Huber, drie minuten spreektijd. Hierin heb ik de ontwikkeling van het INSTITUTO CERVANTES uiteengezet.

Hierna een wandeling gemaakt. Te beginnen bij PALEIS NOORDEINDE.

HARE MAJESTEIT was nog aan het werk.

't Goude Hooft, bekend van PRINSJESDAG 1996.

Deze galerij doet mij denken aan de Galería Vittorio Emanuele in Milaan.

Ik passeerde het Binnenhof, de Ridderzaal en het Mauritshuis.

Het werd dus in feite een thuiswedstrijd. Daarna heb ik een bezoek gebracht aan de Tweede Kamer der Staten Generaal. Vooraf had ik gedacht dat ik daar nog een probleem moest oplossen. Maar inmiddels hebben de heren de problematiek onderling opgelost vannacht. Het was dan ook erg stil in de Kamer. De enige aanwezige minister was de heer Piet Hein Donner. Maar al bij al doet het mij deugd dat het kabinet de eerste aanval heeft afgeslagen. Er moet immers nog zaken worden gedaan met onze regering.

Daarom heb ik ook nog deelgenomen aan de nieuwjaarsborrel van het VNO-NCW in de Malietoren om een vervolg te geven aan mijn activiteiten in Buenos Aires. Ik heb niet meer de gelegenheid gehad om bij het MINISTERIE VAN FINANCIEN langs te gaan.

Wel langs het RIJKS OPLEIDINGEN INSTITUUT.

Het MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN

en de SOCIAAL ECONOMISCHE RAAD.

De statistiek. 584 bezoeken. Nieuw in de Top 100 van 4698 verwijzende pagina's 14. BAAK-KRING/CERVANTESKRING (2) TER ATTENTIE VAN MIJN COLLEGA HARRY STARREN VAN DE BAAK TE NOORDWIJK EN DRIEBERGEN

16 JANUARI 2010 VAN BERT SCHAAKE VIA BOB JURGENS EN DE WARS OF THE ROSES NAAR ZUID-AFRIKA

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN