INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

MAANDAG 18 AUGUSTUS 2003

BERICHT UIT DE ZEVENDE HEMEL

WAARDE COLLEGAE, VRIENDEN EN VRIENDINNEN,

Vandaag vestig ik de aandacht op de brieven die ik aan mijn Noordwijkse collega's Ruud van der Zalm en Harry Starren heb doen toekomen in de loop van de tijd. Het zijn uitstekende collega's en ik hoop op zeer korte termijn weer intensief met hen te kunnen samenwerken. Dat geldt eveneens ten aanzien van Peter Ottenhoff in Utrecht. Zodra ik de algehele correspondentie aan deze website heb toevertrouwd wordt het algehele plaatje helder. Zo was vannacht mijn gehele doelgroep bijeen in THE NUMBER ONE BAR. Het management was in het geel getooid en droeg Zuidafrikaanse hoeden met veren in verschillende kleuren. Het eerste gesprek had ik met een Brits echtpaar uit de regio Liverpool-Manchester. Ik heb hen toen in kennis gesteld van mijn karaoke-optreden met de manager van Manchester United in The Jivin' Jaks. De lady liet mij weten een goede bekende te zijn geweest van Prinses Diana en nodigde mij uit "for a dance". Gezellig. Ik heb hen laten weten dat ik op het landgoed Althorp ga wonen zodra Charles Spencer daartoe het sein op groen zet. Dit in verband met de verkoop van mijn boek. Daarna raakte ik in gesprek met een jongedame uit Parijs. Zij sprak uitsluitend Frans. Hoogst merkwaardig. Tenslotte voegde zich ook de groep Italianen weer bij het gezelschap. Uit Padova. Zij waren zeer geïnteresseerd in mijn trouwplannen per 28 september 1997. Ik heb hen laten weten dat Tiscali ook welkom is in ons bedrijf als zij hun naam veranderen in CERVANTESONLINE. Vandaag ga ik weer verder met mijn Letters to Elizabeth. De naam van het Britse volkslied dient immers ook nog te worden omgezet in

JOHN SAVED THE QUEEN

19 AUGUSTUS 2003 ITALIA, ITALIA!

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN