INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Dinsdag 19 augustus 2003

BERICHT UIT DE ZEVENDE HEMELEL

WAARDE COLLEGAE, VRIENDEN EN VRIENDINNEN,

De atmosfeer werd vannacht in THE NUMBER ONE BAR vooral gedomineerd door het Nederlands. Met name de vocale bijdrage van een groepje jongeheren uit 's-Hertogenbosch was van grote klasse. Met mijn hoofd nog bij de woorden JOHN SAVED THE QUEEN ben ik de bar binnengegaan na een kort verblijf in de Klikspaan. Ik dacht daar de heer Michael Peat aan de bar te zien. Dat bleek echter niet het geval. Het was een amabel heerschap uit het Schotse Glasgow met zijn echtgenote. Volop gespreksstof dus opnieuw. Te beginnen bij de periode die vermeld staat in het artikel Beatles-foto op internet geveild in de Telegraaf van vandaag. De reactie van de meeste Britten op mijn visitekaartje is in de regel "amazing, amazing!". Zo kijk ik ook aan tegen het bericht E-mail brengt Blair in verlegenheid. Die verlegenheid zal vanaf heden nog verder toenemen. Ik heb van de heer Blair immers nog geen adequate reactie ontvangen op mijn brief van 18 september 1998. Ik heb de Britse Prime Ministers immers laten weten dat ik van plan was met de moeder van de Britse kroonprins een nieuw familiebedrijf te starten. Die realiteit is klaarblijkelijk beter onder ogen gezien door de heren uit Italië. Want zij waren er weer gisteren. Fabio vierde zijn verjaardag en stak al direct twee duimen naar mij omhoog. Ik mag aannemen dat zij de voorgestelde naamswijziging van Tíscali in CERVANTESONLINE inmiddels ter sprake hebben gebracht. Hierbij denk ik aan de principe-afspraken die ik heb gemaakt met de stichting WereldOuders uit Hilversum en de heer H.A. de Graaff uit Maarn. Ik ga weer verder met mijn Letters to Elizabeth onder het motto:

HET WAS FIJN BIJ WORLDONLINE, MAAR JE KUNT BETER BIJ CERVANTES ZIJN!

20 AUGUSTUS 2003 BELGIË - NEDERLAND

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN