INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

ZONDAG 24 OKTOBER 2004

Deze website had afgelopen vrijdag 552 bezoekers. Het doet mij derhalve deugd dat er belangstelling is voor het Recht. Zo is vandaag de brief 'Plus Ultra' op plaats 84 binnengekomen van de Top 100 van 1816 verwijzende pagina's. Het is een uitermate belangrijke brief inzake 'Ethiek en Integriteit' bij het zakendoen. Gisteren heb ik in Het Lagerhuis de discussie gezien tussen Marcel van Dam en het Tweede Kamerlid de heer Van Baalen over het al dan niet ingrijpen in juridische processen. De heer Van Dam huldigde het standpunt dat men geen mededelingen over een zaak moet doen als deze onder de rechter is. M.a.w. de politiek dient zich daar niet mee te bemoeien. Ik ben dat eens met de heer Van Dam. Het zou de onafhankelijkheid aantasten van de Rechterlijke Macht. Zoals u aan mijn bericht van vrijdag heeft kunnen zien heb ik er eveneens voor gekozen lange tijd geen mededelingen te doen over zaken die mij aangaan en de ontwikkeling van ons bedrijf. Dat is wel een kwestie van geduld. Maar ook dat is een schone zaak. In dit verband doet het mij tevens deugd dat PRINSES MARGARITA de aanklacht tegen de staat heeft ingetrokken. Dat betreft immers een aangelegenheid die de Stichting Cervantes Benelux aangaat. Hierbij zie ik mij overigens wel voor een dilemma geplaatst. Kan ik hier nu mededelingen over doen of niet? De vordering ten behoeve van die stichting dateert al vanaf 1995. Dus ik mag nu wel aannemen dat Justitie daarover een besluit heeft genomen. Ik ben geen advocaat, maar respecteer wel de hiervoor benodigde termijnen al gaat het vaak traag bij justitie. Mijn Valentijnsbrief van 14 februari 1997 is nu op 86 binnengekomen. dat doet mij ook deugd. De Paarse Vlinder en Het Blauwe Licht (87) waren mijn codenamen voor Prinses Diana en Sylvia Tóth. Deze brief bevat ook uitzicht op een in het Slot ZEIST te voltrekken huwelijk. Ook de struisvogelpolitiek van ELTON JOHN komt in deze brief ter sprake. In de Top 20 van 56 zoekopdrachten zijn er twee nieuwe binnenkomers: 'Vivere Zulzeke' - hetgeen ik nog niet kan plaatsen - en Harrods. Vanaf 8 augustus 1997 heeft de directeur-eigenaar van dat bedrijf van mij de volgende berichten ontvangen: Participation, Confirmation, Information, Condolences, Letters to Diana, Princess of Wales, Windsor estate in Paris, Birthday, Christmas en Reward. Nadien heb ik die zaak overgelaten aan onze advocaten. Ik zie dat de Washington Post zich inmiddels achter ons beleid heeft geschaard.

25 OKTOBER 2004 BUCKINGHAM PALACE LETTERS

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN