INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

MAANDAG 1 NOVEMBER 2004

Ryan van de NUMBER ONE BAR plaatste gisteravond drie kaarsjes op de bar. Zij zijn de symbolen van Geloof, Hoop en Liefde, zoals Dr. Carey, de aartsbisschop van Canterbury op 6 september 1997 tijdens de begrafenisdienst van mijn partner tot uitdrukking heeft gebracht: "Faith, Hope, Love. These three, but the greatest of these is Love". Deze thematiek wordt nu weer actueel nu ik mijn dagboek van 2002 doorneem. Op 14 juli van dat jaar heb ik verzocht om mijn boek in de giftshop van Althorp House te verkopen. November is in de statistieken voorzichtig begonnen met slechts één bezoek van mijn goede vriend Jos van Kerkhof uit Nijmegen. Dat is een uitstekend begin van deze maand. Zeker met inachtneming van mijn bezoek aan Hotel Byblos op 15 juli 2002. Er is geen horoscoop vanmorgen. Hoewel er al een beroep is gedaan op John Schwarzenegger om in het Witte Huis te gaan werken gaan WIJ weer vrolijk verder met mijn dagboek. Te beginnen met mijn bezoek aan het concert van Julio Iglesias in Málaga. Het doet mij deugd dat Jan Peter Balkenende op zijn Ministerie van Algemene zaken is teruggekeerd. Omgeven door ballonnen in alle kleuren van de regenboog. Hij werd hartelijk verwelkomd door Gerrit Zalm. Ook lijkt er een akkoord nabij tussen Regering en sociale partners. Ik hoop van ganser harte dat ons wereldwijd geroemde POLDERMODEL nu in al zijn glorie zal herrijzen. Ik zag en hoorde het interview van Rick Nieman met de Nederlandse CEO van British Telecom Ben Verwaayen. Zijn visie en beleid past exact binnen het concept van Cervantes Communications. Het ziet er inderdaad goed uit. John de Mol is gisteren ook nog ter sprake gekomen in de Family Bar in Fuengirola. Het moment is thans aangebroken dat hij Endemol omzet in Cervantes Productions. Als dat nog niet is gebeurd. Maar ik heb er wel vertrouwen in dat de hele zaak nu rond is Lieve Schat. Jou kennende. Aletta is ook weer terug uit Engeland. Ik heb vanavond slechts drie euro uitgegeven in de NUMBER ONE BAR. Daar had ik nog een discussie over de oorsprong van de Engelse taal. De Engelsen moeten nog wennen aan het idee dat dat 'a Dutch dialect' is. Zo wordt de vraag 'Hoe ver is dat' door hen uitgesproken als 'How far is that'. Zij hebben gewoon problemen met de uitspraak. That's all.

MUCH MORE COMING

2 NOVEMBER 2004 NOUS MAINTIENDRONS

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN