INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

MAANDAG 22 NOVEMBER 2004

WAARDE COLLEGAE,

Het is weer stil in Torremolinos. Geen kip of hond op straat. Ook de bar was compleet verlaten. Van de andere kant is de belangsteling voor deze site weer stevig toegenomen. 170 bezoeken deze keer. Dat doet mij deugd. In de Top 100 van 738 verwijzende pagina's constateer ik echter weinig veranderingen tot aan nummer 45. Hier vinden wij mijn referaat dat ik in Alcalá de Henares heb uitgesproken. O ja. Er was nog wel een Duitse landgenoot in de bar. Uit Keulen. Daar heeft vandaag een massale protestdemonstatie plaatsgvonden door sympathieke moslimgroeperingen tegen het terrorisme. Een goede zaak. Hier gelden onze wetten. En als dat toevallig Heydense wetten zijn doet dat er niet toe. Ik respecteer hier ook de 'legislación española', zoals ik van de Spanjaarden ook verwacht dat zij de zogenaamde 'legislación holandesa' respecteren, waarvan het bezit van mijn handelsmerk Instituto Cervantes deel uitmaakt. Op 88 vinden wij Gillis van der Heyden en zijn nazaten. Wij zijn gewoon de oudste familie hier in West Europa. Daar kan ik ook niets aan doen. Dat is gewoon een vast gegeven. En ik verwacht ook dat dat wordt gerespecteerd. Het ontvoeren van de moeder van de Britse kroonprins geeft echter geen pas. Na alles wat ik heb gelezen vanaf 1 september 1997 ben ik helaas tot de conclusie gekomen dat hiervan wel sprake is geweest. Wellicht was het juist hierdoor zo stil in THE NUMBER ONE BAR en directe omgeving. Op 89 staat de holding, gekoppeld aan cervantesonline.nl. De inleiding op het Beleidsplan Instituto Cervantes op 90. Eveneens gekoppeld aan cervantesonline.nl. Op 91 mijn oorspronkelijke Mission Statement. Op 94 Instituto Cervantes Benelux, ¿De kip of het ei? Ik houd staande dat ik de initiatiefnemer ben en dat de Spanjaarden mijn idee hebben nagevolgd. Ik zou het zeer op prijs stellen als mijn Spaanse vrienden dat willen erkennen. Ze hoeven mijn levensloop er maar op na te slaan. It's as simple as that. Dat neemt niet weg dat wij onze activiteiten gewoon 'in elkaar kunnen schuiven' conform onze win-win strategie. Daarom ben ik ook blij met de erkenning van het Spaanse Koningshuis d.d. 22 mei 1996.

Ahead Only staat in dit verband op 97. Ik heb deze pagina na terugkeer uit Nederland gewijzigd omdat ik niet wist of Karin Bloemen hier bezwaar tegen had. Sorry Karin! Op 98 treffen we de voorouders van mijn vader aan. Alsmede zijn nazaten en familieleden. De Top 100 wordt afgesloten met Lady in Blue and Purple. Fier op plaats 1 in de top 20 van 117 zoekopdrachten staat 'faxbericht'. Ik neem aan dat dit betrekking heeft op mijn faxbericht van 31 juli 1996 aan Hare Majesteit de Koningin. In dit verband staat Colin McMillan vandaag op 20. Ik wacht nog steeds op een rapport van bevindingen en een accountantsrapport COLLEGA

23 NOVEMBER 2004 ROZE/PINK

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN