INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Zondag 13 maart 2005

Statistiek 733 bezoeken. Dat is constant. Goedzo! Er zijn geen wijzigingen. Wel een paar nieuwkomers in de Top 20 van 207 zoekopdrachten. 5. margarita de bourbon-parma Het doet mij deugd dat zij haar positie serieus in beraad heeft genomen. 11. augustus codes Hierbij denk ik aan het bericht dat ik Liesbeth heb doen toekomen in augustus/september 1996. Ik citeer Een laatste vraag. 9 september 1996. Geachte Mevrouw Halbertsma, Kent U misschien iemand die verliefd is op een hakbijl? Dan moge ik U verzoeken het woord 'huwelijksadatum' in brief kenmerk ICB/Baak960907 te veranderen in 'huwelijksdatum'. Tevens stel ik het op prijs van U het telefoonummer van Kensington Palace te Londen te ontvangen voor het geval U daarover zou beschikken. Ik ga daar graag een keer eenden voeren vanwege de feiten, dan gaan we daarna over tot de thema's over oranje kinderen. Cervantes investeert graag in de geneesmiddelen van morgen, Mevrouw, want als schrijver voel je je god en kunt U binnenkort worden verlost uit Uw kooi. Alonso is welkom in mijn casa nova, maar als getuigen zie ik graag een slimme vos. Blauw is al lange tijd lucht voor mij, maar ik denk dat het goed is dat Joris zijn helm thuis zoekt: bij het smalle vlot waar het ernst was om te vliegeren. Het is ook goed dat er bij de mariniers mosselen worden gegeten. De Brand-weer heeft het vuur onder controle. De dolkstoot was wel een nekslag op de mokerhei. Maar het hart heeft het niet begeven en de geest is hier uit de fles. De lezer van de ogen van vuur neemt geen zitting in het bestuur van Het Instituut, Mevrouw, want een student kan niet ook bestuurder zijn. Wie een hondt wil slaan vindt licht een stok van hulst in het papegaaiencircuit, maar om onze meningen te bundelen zie ik uw antwoord gaarne op korte termijn tegemoet. Vooral over de vraag hoe groot de afstand is tussen de koningin en de koning van Runnymede. Dan kan de kok ook nog voor een feestje zorg dragen, Mevrouw de Roos. Hoera, hoera. Met gevoelens van de meeste hoogachting. De citatenvorser.

P.S. Het doet mij deugd dat het slachtoffer van brand en agente wordt natgehouden.

Gelezen: Beveiligers verdacht van witwassen Met dank aan de redactie van het NRC Handelsblad. It's not done. Het was wel gezellig VANNACHT in THE NUMBER ONE BAR. Ik mis wel deze foto in HIJ IS WEL GOED, JAN TOET.

Vandaar wellicht het lied Hey, Hey Rasputin, Lover of the Russian Queen. Er was ook een groep Zwitsers in de NUMBER ONE BAR. Uit Thun in het Berner Oberland. Ik heb één van de mannen mijn PLAN uiteengezet. Mede in verband met het volgende bericht dat ik heb ontvangen van mijn provider.

Geachte heer Van der Heyden, Het is inmiddels een half jaar geleden dat wij de domeinnaam cervantesonline.ch in uw opdracht mochten vastleggen. Heeft u inmiddels plannen voor een website waaraan deze domeinnaam gekoppeld zou kunnen worden? Maak dan gebruik van onze tijdelijke 'upgrade' aanbieding en ontvang EUR 20 korting op ÈÈn van de door ICMC aangeboden hostingabonnementen. Deze aanbieding blijft geldig tot 14 april a.s.! Ga naar http://www.icmc.nl/upgrade/?d=cervantesonline.ch en maak een keuze uit een van de abonnementsvormen. U ontvangt dan direct een offerte voor het gewenste abonnement per e-mail. Indien u reeds uw eigen webruimte heeft, bijvoorbeeld bij uw inbelprovider, dan kunt u cervantesonline.ch hier kosteloos aan koppelen, neem hiervoor contact op met ons. Tot slot maken wij u graag attent op het Partner Programma. Hiermee kunt u interessante provisies verdienen indien u nieuwe klanten bij ICMC aanbrengt! Kijk voor meer informatie en een vrijblijvende inschrijving op http://partner.icmc.nl In het vertrouwen u met deze informatie van dienst te zijn geweest, Hoogachtend, ICMC Hosting BV Het Sales Team ICMC Hosting BV Bijsterhuizen 1160-d 6546 AS Nijmegen http://www.icmc.nl Een soortgelijk bericht ontving ik ook inzake cervantesonline.org en cervantesonline.net Dit ter kennisgeving aan onze RAAD VAN BESTUUR en de heer Warstein.

GAARNE ACTIE. 16.15 Nu is mij de naam weer te binnen geschoten van mijn laatste districtleider in de regio Twente. Het was de heer Maduro als opvolger van Annet Boers. Heel verstandig om een voetballer van Ajax met dezelfde naam in te zetten tegen NEC. Hij schijnt toevallig een doelpunt te hebben gemaakt in de

KEIZER KARELSTAD.

Daar is men 8 SEPTEMBER 1996 nog niet vergeten. Nogmaals mijn excuses, heer Maduro en mijn oprechte dank voor alle inspanningen ten behoeve van mijn voormalige taleninstituut. Ik mis nu alleen nog de naam van mijn voormalige districtleider in Leiden.

Dit is MIJN VOLLEDIGE LIJST MET VOORMALIGE DISTRICTLEID(ST)ERS. Enkele van deze medewerk(st)ers zijn inmiddels overleden. Ik hoop dat ik verder niemand ben vergeten en wil van deze gelegenheid gebruik maken - zij het erg laat - om al deze mensen alsnog VAN HARTE te danken voor alle inspanningen die zij indertijd voor DE GOEDE ZAAK hebben verricht. Wellicht treffen wij elkaar weer eens met alle voormalige docenten en cursisten in de VIP-ruimte van het PRINSES DIANA STADION

14 MAART 2005 WINDSTILTE

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN