INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

ZONDAG 16 OKTOBER 2005

WAARDE COLLEGAE

02.57 An e-mail message about Letters to Diana Princess of Wales has been mailed to bartvanthienen Hallo Bart, Volgens afspraak in La Taberna zend ik je hierbij de website met de foto´s van jou tijdens de laatste Feria de Málaga. Raquel Hartelijke Groet. 02.57 Retour ontvangen als undeliverable mail. De statistiek. 690 bezoeken. Gemiddeld 595. Jaartotaal 201.255. Nieuw in de Top 30 van 7453 URLs op 26.

In de Top 100 van 1285 verwijzende pagina's vandaag speciale aandacht voor 95. La Paz de Valladolid. Ik heb gisteravond dus weer een bezoek gebracht aan Brasserie La Taberna in Torremolinos. Volgens Mary 'The best bar in town'. We kregen bezoek van een British gentleman die veel weghad van Rod Stewart. Vandaar dat ik dit bericht I am sailing heb genoemd. Dat schip zal uiteindelijk wel op het eiland Niue uitkomen dat ooit eens is ontdekt door de Britse Captain Cook. Het concert van Bryan Adams op 11 september jongstleden op de paardenracebaan van Mijas Costa schijnt niet te zijn doorgegaan. That's a pity. Maar ik houd u op de hoogte. Vandaag is Sylvia Tóth bij Harry Mens in Business Class in het programma. 12.02 An e-mail message about Letters to Diana Princess of Wales has been mailed Geachte Collega, Onderstaand bericht heb ik in goede orde ontvangen. Ik kan u bevestigen dat de gegevens correct zijn. Ik hoop wel dat daar gauw een keer in positieve zin verandering in kan komen. Mijn volledige dossier treft u aan op http://www.cervantes.nu/ Hartelijke Groet, J.L. VAN DER HEYDEN

From: HJC Cyprus - Customer Service Subject: contactgegevens Date: Fri, 14 Oct 2005 11:17:28 +0300 Geachte heer van der Heyden, Ter controle, bijwerking en completering van uw gegevens in onze database vragen wij u, de gegevens in het onderstaande document te controleren en indien nodig, aan te vullen. De gegevens op het formulier zijn bijgewerkt tot 14-10-05. Wilt u zo vriendelijk zijn het document aan ons terug te sturen per e-mail en ons mededelen of en wat er veranderd is. Ook als er helemaal niets verandert, horen wij dit graag van u. Alvast bedankt voor uw medewerking. In het geval, dat de gegevens van directeur, secretaris of aandeelhouders veranderd zijn, kunnen wij u de noodzakelijke formulieren toesturen. Hier kunnen wel kosten aan verbonden zijn. Het is van groot belang, dat u ons altijd over veranderingen op de hoogte houdt. Het niet voldoen aan deze verplichting kan tot opheffing van uw Limited Company leiden. Als u nog vragen heeft kunt u ons daarover bellen of een e-mail sturen. Met vriendelijke groeten, Haags Juristen College (Cyprus) Ltd. Contactgegevens: Bedrijfsnaam: Instituto Cervantes Ltd. Contactpersoon: Dhr. J.L. van der Heyden ID: not in file Postadres: Roquedal 17 Bloque C 704, 29620 TORREMOLINOS, MALAGA, Spain Dir 1: Johannes Lambertus van der Heyden, Roquedal 17 Bloque C 704, E29620 TORREMOLINOS, MALAGA etc.

Ontvangen: From: "Severi Hugo" <Hugo.Severi@pandora.be> To: <cenbru@cervantes.be> Date: Fri, 14 Oct 2005 10:22:23 +0200 Geachte Heer, Ik dank u vriendelijk voor uw uitnodiging voor het poëzierecital van dinsdag 18 oktober. Zou het mogelijk zijn om twee kaarten te reserveren voor mij? Vriendelijke groeten Hugo Severi Veldstraat 91 3500 Hasselt BELGIUM Dit ter kennisgeving aan mijn collega's in Brussel.

Returned mail: J.L. VAN DER HEYDEN requested we send you this e-mail including this personal note:

Hello Eveline Duermeijer, Beste Eveline, Ik heb jouw emailtje van 5 oktober jongstleden ontvangen. Je vindt mijn reactie terug op CERVANTES BUSINESS CONSULTANCY Ik adviseer je mijn verslag van de alumnidag te lezen en eens te gaan praten met TESSA RODENHUIS en Saskia Bots. Klaarblijkelijk heb ik de informatie van jou en Saskia door elkaar gehaald. Jouw ervaring in Granada acht ik van grote waarde. Ik ben daar ook geen onbekende zoals je kunt zien in Alhambra. Als voormalig bestuurslid van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland en lid van de ASOCIACIÓN EUROPEA DE PROFESORES DE ESPAÑOL (AEPE) en de Federación Internacional de Asociaciones de Profesores de Español (FIAPE) heb ik in 2006 vermoedelijk twee congressen in Granada op het programma staan. Het lijkt mij goed om daar samen naartoe te werken. In mijn planning heb ik ook al jaren getracht een Congres voor het Nederlandse Bedrijfsleven aan de Costa del Sol te organiseren. Daar is het tot op heden door tal van omstandigheden niet van gekomen. Maar ik probeer dat nu te entameren in samenwerking met de Nederlandse Club Costa del Sol.TESSA RODENHUIS heeft al ervaring op dat gebied door het Nederlandse bedrijfsleven in Frankrijk op de kaart te zetten. Ik denk dat jij met jouw bedrijfscommunicatieve achtergrond samen met Saskia in staat moet zijn om dat ook hier aan de Costa del Sol te organiseren in goede samenwerking met mij. De thematiek van de door ons bijgewoonde workshop betrof ook het opzetten van een eigen bedrijf. In dit verband adviseer ik je om mijn beleidsplan intensief te bestuderen. Wellicht kunnen jullie samen het bedrijf Cervantes Business Consultancy opzetten als zelfstandig opererende werkmaatschappij van Instituto Cervantes Holding. TESSA RODENHUIS heeft het model al aangedragen. Bovendien acht ik je in staat met jouw Franstalige achtergrond de vertaalslag naar de Nederlands-Spaanstalige markt te maken. Tessa werkt samen met de Nederlands-Franse Kamer van Koophandel. De Nederlands-Spaanse Kamer van Koophandel is in 1993 failliet gegaan. Het is mij niet bekend of er inmiddels alweer een betrouwbaar alternatief voor in de plaats is gekomen. In juli 1995 heb ik nog wel een gesprek gevoerd met de directeur van het Nederlands-Spaans Centrum voor Handelsbevordering. Ook daar heb ik niet veel meer van vernomen. Wij zullen dus zelf het initiatief moeten blijven houden. Ik hoop je met deze informatie voorlopig van dienst te zijn geweest en wens je veel succes hiermee. J..L. VAN DER HEYDEN

In Books Letters to Diana Princess of Wales <Letters to Diana Princess of Wales> by John L. Van Der Heyden ; Paperback Usually ships in 24 hours* Our Price: $31.99 See more information about this product. Price and availability are subject to change. To read the Amazon.com reviews of Letters to Diana Princess of Wales, click here J.L. VAN DER HEYDEN requested that we send this message. If you have questions about Amazon.com, please visit our Help Department Amazon.com Earth's Biggest Selection Find, Discover, and Buy Virtually Anything 13.44 An e-mail message about Letters to Diana Princess of Wales has been mailed to custservicess@netscape.net.

ONDERSTAANDE ACTIEPUNTEN DIENEN NOG TE WORDEN UITGEVOERD

1. De publikatie van het Testament van Prinses Diana van december 1996
2. De inhoudelijke reactie van His Royal Highness The Prince of Wales
3. Een rechterlijke uitspraak door een Britse Magistraat of Her Royal Majesty Queen Elizabeth II
4. Vergoeding van de schade door het Management van Harrods aan de Limited Company Instituto Cervantes England and Wales
Als vermeld in Eight Years Later.

17 OKTOBER 2005 THE GOLDEN TRIANGLE

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN