INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

WOENSDAG 9 AUGUSTUS 2006

WAARDE COLLEGAE

Vandaag is de DAG VAN STRATFORD-UPON-AVON. Tijdens mijn eerste bezoek aan die stad heb ik besloten in het kader van de EUROPESE INTEGRATIE het gedachtengoed van de belangrijkste schrijvers van mijn werkgebied - SHAKESPEARE en CERVANTES - in ÉÉN PLAATS onder te brengen. Daarom heb ik vanaf 5 januari 1991 gewerkt onder het motto DE GESCHIEDENIS VAN CERVANTES IS DE GESCHIEDENIS VAN EEN FILOSOFIE. Beide schrijvers zijn op dezelfde dag overleden: 23 APRIL1616.

Dat is een zeer merkwaardige samenloop van omstandigheden. In dit verband beschouw ik het een goed advies van de heer PHILIP HOMER tijdens mijn hiernavolgende bezoek aan STRATFORD op 28 APRIL 1997 om inzake de culturele component van mijn beleidsplan contact te zoeken met CERVANTES' BIRTHPLACE TOWN dat in de Nederlandse versie van Wikipedia met Alcázar de San Juan is aangeduid. De Spaanse versie geeft ook aan dat er serieuze twijfels over zijn geboorteplaats bestaan. Die zullen altijd wel blijven bestaan onder het motto

ALCÁZAR DE SAN JUAN - 27 JULI 2002

EN UN LUGAR DE LA MANCHA CUYO NOMBRE NO QUIERO ACORDARME

Ik sluit niet uit dat mijn lezing CERVANTES ES MI VIDA aan deze nieuwe inzichten een bijdrage heeft geleverd. Zo is de brug tussen het gedachtengoed van SHAKESPEARE en CERVANTES in ieder geval geslagen als onderdeel van het beoogde DOEL. De statistiek. 563 bezoeken. In de Top 100 van 1387 verwijzende pagina's vandaag speciale belangstelling voor 87. DE PAARSE VLINDER EN HET BLAUWE LICHT en 95. OP WEG NAAR KERST 12:51 Automatisch telefoonbericht ontvangen van TELEFÓNICA. Ik hoop dus dat DE ZAAK rond is beste MAAGD Wat u voor ogen hebt zweeft ergens tussen niemandsland en de eeuwigheid. OFWEL DE AVENUE DES CHAMPS ELYSÉES. Als u geen puf hebt kunt u wel doorduwen maar komt u toch tot stilstand. Dit is zo'n periode waarin alles moeite kost en hopelijk is al die moeite niet voor niets. SCHORPIOEN Het kan een memorabele dag worden, vooral voor degenen die in de tweede week van november zijn geboren. Streef naar het verwezenlijken van een droom. Houd er rekening mee dat men van u topprestaties verwacht. DAT SPREEKT VANZELF. In dat verband attendeer ik op mijn brieven en faxberichten aan de heer GEORGE GÖRTEMÖLLER, t.w. HUMOR, HOROSCOOP (1), BUSINESS PLAN, OPERATIONALISERING BUSINESS PLAN, VENTURE CAPITAL, CERVANTES GESTIÓN EMPRESARIAL, FAMILIEBEDRIJF BIJEENKOMSTEN BEURS GELDZAKEN, GROEN LICHT, HOROSCOOP (2), NEBIB, PROJECTPROFIEL, REFERENTIE, VOORTGANGSRAPPORTAGE (1), NRC/NEBIB, FINANCIEEL ECONOMISCH DIRECTEUR, BAAK-KRING, VOORTGANGSRAPPORTAGE (2) en ORGANISATIE-ONTWIKKELING. 14:35 Arrestaties wegens afluisteren huis prins Charles LONDEN - De Britse politie heeft dinsdag drie personen gearresteerd, die worden verdacht van het afluisteren van Clarence House, de officiële residentie van prins Charles in het centrum van Londen.

Dat heeft de BBC gemeld. Onder de arrestanten is een verslaggever van de krant News of the World. Personeel op Clarence House hadden geklaagd dat hun telefoongesprekken werden afgeluisterd. De politie stelde daarna een onderzoek in. 15:20 IK HEB VASTGESTELD DAT MOHAMED AL FAYED - ZONDER MIJN TOESTEMMING - GEBRUIK HEEFT GEMAAKT VAN DE BEELTENIS VAN MIJN OVERLEDEN PARTNER. 16:30 Ik ontving de nieuwe ¡TEMPERAMENT!

10 AUGUSTUS 2006 UIT DE LUCHT GEGREPEN

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN