INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Nijmegen, 5 januari 1994 Beste Tjitse, Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 1994. Ik hoop dat gerechtigheid jou in dit jaar ten deel zal vallen. Dank voor jouw kerst- en nieuwjaarswens. Ik heb je kaart rechts naast die van Nieuw Elan gehangen. Links ervan hangt de kaart van Peter en Gerda OTTENHOFF. De jaarwisseling bij Loek en Marijke is prettig verlopen. Ik voelde mij bij hen helemaal thuis en vond het prettig na 12 uur samen met hen een aantal Maarnse vrienden te kunnen bezoeken. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Lions kwam ik wel voor een verrassing te staan. Eén van de Lions-leden vertelde mij dat hij mij de groeten moest doen van Ger Boogaard. Hij had Boogaard van mijn omstandigheden op de hoogte gebracht en Boogaard is naar het Sint Radboudziekenhuis gegaan om mij op te zoeken. Zijn bezoek was tevergeefs geweest. Hij was in de veronderstelling dat ik nog in de kliniek was opgenomen. De gebeurtenis heeft me wel aan het denken gezet. Heb ik de situatie misschien verkeerd ingeschat? Ik weet niet of Boogaard kennis heeft genomen van hetgeen ik over hem vertrouwelijk aan jou, Peter en Paul Karis heb geschreven of van hetgeen ik aan de politie heb medegedeeld. Ik ben geneigd de verantwoordelijkheid voor mijn situatie weer bij mijzelf te zoeken en de ander de ruimte te geven om te zijn wie ze zijn. Ik ben ook geneigd tot vergevingsgezindheid in dit nieuwe jaar. Ik heb de situatie in de therapie aan de orde gesteld. Als advies kreeg ik om Boogaard maar een paar maanden te laten wachten, maar in feite vind ik het wel een positief menselijk gebaar in mijn richting om mij te komen opzoeken. Betrokkenheid bij drugshandel is nog niet aangetoond en ik sluit niet uit dat de heer Kraij over criminalisering van het onderwijs spreekt om zijn eigen straatje schoon te vegen. Daarom heb ik een brief geconcipiëerd die ik je hierbij toestuur. Ik ben benieuwd naar je commentaar. Het komende weekend heb ik nog gereserveerd om naar Groningen te komen. Je hebt geprobeerd mij te bereiken. Bel je nog? Het weekend van 15 januari heb ik de kinderen hier. We gaan dan naar de Man van La Mancha. Het weekend van 22 januari ben ik verder weer vrij. Ik wacht je telefoontje af. Vriendelijke groet.

2 FEBRUARI 1994 COLOMBIAANSE ONTWIKKELINGEN

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN