INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie

Betreft: Brief 85. Nijmegen, 30 oktober 1994. Beste Tjitse, Donderdag 20 oktober jl. had jij een gesprek bij de Sociale Dienst over een voor jou passende functie. Ik ben zeer benieuwd naar de afloop van dit gesprek. Laat mij daar gauw iets van weten. Op dezelfde dag vond ook de TV-uitzending van Feike Salverda plaats m.b.t. een drugstransport uit Spanje via grenspost Hazeldonk, Tilburg, Vught, Den Bosch, parkeerplaats De Lucht, Gorinchem en Hendrik Ido Ambacht. De kortste weg zou via Breda-Dordrecht zijn geweest. Op 21 oktober werd de problematiek in de Tweede Kamer behandeld en nadien is het offensief van Justitie en Politie in volle hevigheid uitgebarsten. Ik denk niet dat ik je er veel over hoef te vertellen. De kranten staan er bol van. Ik attendeer je op het laatste nieuws in De Telegraaf m.b.t. een cocaïne-mega-vangst (straatwaarde 40-miljoen gulden). De Telegraaf meldt dat de hoofdverdachte R.R. gearresteerd werd op het kantoor van zijn im- en exportbedrijf aan de Amsterdamse Da Costakade. Als jij een verband kunt aantonen tussen jouw ontslag en deze zaak, dan is de overheid mijns inziens aan haar eer verplicht om jou een zeer goede passende functie aan te bieden. Ik sluit niet uit dat L. deze hele problematiek al in beeld had toen zij in '89 de organisatie binnenkwam. Ik heb haar voorgedragen als vrouwelijke manager van het jaar. De uitslag is op 24 november a.s. De Colombianen hebben nu een groot probleem, maar ik denk dat de natuur hen een handje zal helpen met de oplossing hiervan. Ik las vandaag nl. in De Gelderlander "Goudkoorts gevreesd bij vulkaan Colombia. BOGOTA - In Colombia wordt gevreesd voor een goudkoorts nadat een Amerikaanse geoloog donderdag had gemeld dat de vulkaan Galeras dagelijks bijna een halve kilo goud de lucht in spuwt. Jaarlijks zou zo'n twintig kilo goud in de omgeving van de vulkaan terechtkomen. Ik ben benieuwd wanneer we champagne kunnen drinken. Ik heb behoefte aan een glas Veuve Clicquot. Hartelijke groet. P.S. Al mijn informatie m.b.t. deze zaak bevindt zich in de kluis. Stevig achter slot en grendel.

2 NOVEMBER 1994 AANGETEKENDE BRIEF AAN LIESBETH HALBERTSMA

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN