INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie

Nijmegen, 24 mei 1995 Beste Tjitse, Jouw brief van 23 mei heb ik deze keer wel geopend in tegenstelling tot de brief die ik gisteren van je in de bus kreeg en retour heb gezonden. Ik heb mij daar daarna nog eens over bezonnen en me gerealiseerd dat ik me wel met jouw lot begaan voel. Wij hebben erg veel gedeeld samen, maar jouw telefoontje op mijn antwoordapparaat vond ik zeer verontrustend. Dit heeft niets te maken met 'spoken zien' maar met een gegroeid inzicht m.b.t. de denk- en handelingswereld van de georganiseerde criminaliteit. Ik refereer daarbij aan boeken als 'Operatie Delta' van Middelburg en Van Es, 'De danser' over Jaap Stotijn en tenslotte 'La Bella Bettina'. Ik maak mij in dit verband zorgen over jouw grote belangstelling voor criminaliteit en drugs. Om eerlijk te zijn heb ik niet veel belangstelling meer voor dat soort activiteiten. Je weet inmiddels wel hoe ik in elkaar zit. Elke dag is voor mij een nieuwe dag en ook een nieuw begin. M.b.t. onze onderlinge correspondentie in de jaren '93-'94 kan ik alleen nog wat als ik de stellige overtuiging heb dat jij niet van mijn lijn bent afgeweken en jij mijn advies om in bedreigende of corruptieve situaties politie en justitie in te schakelen hebt overgenomen. Ik ben dus uitsluitend geïnteresseerd in gespreksverslagen van jou met functionarissen van politie en justitie. Als reactie op de punten uit jouw brief van gisteren moet ik je zeggen dat ik die situatie niet meer als mijn probleem beschouw, althans niet de erin vermelde personen. Wat ik wel heb geleerd bij de Baak is een probleem uit de persoonlijke sfeer te halen, zonodig een analyse erop loslaten, oplossingsmogelijkheden inventariseren en een koers vaststellen. Ik hoop voor jou dat je gauw op een leuke manier aan het werk kunt op een gezonde manier in een gezonde omgeving.

7 JULI 1995 OVERDRACHT CORRESPONDENTIE AAN HOOFDOFFICIER VAN CAPELLE VAN JUSTITIE ACCOORD

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN