INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Zaterdag 28 april 2001
Vandaag is het precies vier jaar geleden dat ik mijn Royal Mission heb afgerond in Stratford-upon-Avon. Ik heb het verhaal hier verteld aan de heer Ko Kooijman. De heer Kooijman is impressario en een goede bekende van JULIO IGLESIAS en MIRANDA RIJNSBURGER in Ojén.

JULIO IGLESIAS EN KO KOOIJMAN (FOTO OP VERZOEK VAN DE HEER KOOIJMAN GEPLAATST OP 8 AUGUSTUS 2008)

Ik denk dat Julio wel komt zingen op ons feest in Brummen. Een dezer dagen wordt hij weer vader van een tweeling. De heer Kooijman heeft een 'nichtenbar' (Rainbow, te koop) in het centrum van Torremolinos en twee hondjes die ik gemakshalve 'Spaghetti' en 'Macaroni' heb genoemd. Het zwarte hondje heet echter Julio Iglesias en is door de zanger met dezelfde naam voor Hfl. 1.000.000,- verzekerd. Het was een goed gesprek met de heer Kooijman, alhoewel hij een andere sexuele geaardheid bezit dan ondergetekende. Ik heb hem laten weten dat ik daar vanaf 1992 - in verband met asessment en protocol - geen uitvoering aan heb kunnen geven. Helaas. Het nieuws van vandaag. Blinkende toekomst In dit verband heb ik de heer Kooijman - uit Zandvoort - laten weten dat Johan Enschedé uit Haarlem ook mijn postzegels drukt. Bijbetalen is echter wel noodzakelijk bij hergebruik. Paars kabinet akkoord over begroting Ik heb nog niet vernomen welk bedrag is uitgetrokken voor de Stichting Cervantes Benelux. maar met Hfl. 100 miljoen ben ik al gauw tevreden. Een frisse neus is hier niet mogelijk. Het wordt vandaag tropisch heet hier aan de zuidkust. Tijd dus voor een duik in het water onder het motto Geen Zee te Hoog. Ria Valk komt hier overigens ook zes weken logeren. Ze heeft een nieuw nummer opgenomen in het kader van de toekomstige fusie van KPN en Telefónica binnen onze holding, met de tekst "Ik heb overal een telefoon". Dat dient tháns in het Spaans te worden omgezet. 18.10 Genoten van het strand. Enkele oude herinneringen opgehaald met Boy de Vet uit Hoofddorp. Hij werkt als ober voor De Klikspaan, onder het motto "Get Your Kick in the Klik".

29 APRIL 2001 REMEMBERING NIGEL 'O SULLIVAN

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN