INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Woensdag 6 juni 2001
De presentatie bij de Lions in Maarsbergen was een succes. Mijn goede vriend 'The Kingmaker' en zijn echtgenote Marijke hadden al een passende afscheidsmaaltijd van Maarn voor mij bereid. Van 21.30 tot 22.30 heb ik mijn PowerPoint Presentatie gehouden met als laatste woorden Nous Maintiendrons. Alle leden hebben nadien mijn 16de redesign van het Businessplan Instituto Cervantes Nederland, België, Luxemburg, Engeland, Wales en Schotland ontvangen met daarin verwijzingen naar mijn brieven aan LH en HdK (Gran Hermano). President Peter van der Velpen ontving mijn presentatie op CD ten behoeve van het archief. De heer Jan Wouter Humme heeft inzage gekregen in het eerste exemplaar van mijn boek Letters to Diana, Princess of Wales. Bij navraag door de heer Eugène Hageman of ik al iets van Liesbeth Halbertsma heb vernomen heb ik hem in kennis gesteld van mijn mededeling aan Harry Starren dat ik haar een huwelijksvoorstel heb gedaan met de drie keuzemogelijkheden privé, zakelijk of allebei. Tevens heb ik hem laten weten dat ik geen nieuwe relatie zal aangaan alvorens zij hieruit een keuze heeft gemaakt. Vanavond zag ik de 'Spin Doctor' in NetWerk, de heer Alistair Campbell. Hij draagt zorg voor de promotie van mijn paarse beleid in het Verenigd Koninkrijk. Morgen zijn de verkiezingen. Op zondag heb ik overigens genoten van de prestaties van de Stichting Karakter. Vooral ben ik gecharmeerd door de jurk van deze jongedame.

Minder gecharmeerd ben ik door de koersontwikkeling van KPN. Sinds de mislukte onderhandelingen in Madrid is de waarde van het concern met 90% gedaald. Ik ben dus geneigd de waarde van mijn handelsmerk te ontkoppelen van de waarde van de aandelen van de Staat in KPN. Gerrit Zalm heeft inmiddels verklaard aan het einde van Paars II uit de politiek te zullen stappen. Hij kan dan mijn beoogde financiële directeur Hans Wijers vervangen. Hans is eerder een econoom dan een financieel manager. Gerrit Zalm is dus welkom in de holding. Hij heeft aangekondigd de aandelen KPN nog even vast te houden alvorens er weer over privatisering kan worden gsproken. Telefónica is nu wellicht in staat KPN voor een appel en een ei op te slokken. Daar leen ik mijn handelsmerk niet voor. In de postbus in Utrecht ontving ik een uitnodiging van de Baak voor de voorlichtingsbijeenkomst Human Resources & Arbeidsrelaties op 20 juni aanstaande van 17.00 - 19.30 uur te DRIEBERGEN. Een uitermate belangrijk thema voor de opbouw van het bedrijf. Dat betreft eveneens de nieuwe clusterbrochure Executive Development.

7 JUNI 2001 KOERSDALING KPN ZET DOOR TEN GEVOLGE VAN MISLUKTE FUSIEBESPREKINGEN

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN