INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Zondag 10 juni 2001
Vandaag wordt het 'rondje om de kerk' ingevoerd. Dat is een goede zaak. Organisatieverandering begint altijd met een proces van navelstaren. Terug in jezelf. Vandaaruit bouwen. Zo heeft Liesbeth mij dat in 1992 eveneens geadviseerd. Van daaruit kan dan worden gedacht aan een flitsende toekomst in een flitsende flitstrein. Dat geldt nu ook voor alle aandeelhoudersvan KPN. De Gelderlander schreef gisteren over dit bedrijf
KPN laat met zich sollen Inmiddels is het concern op de beurs nog twintig miljard gulden waard, tegen 180 miljard vorig jaar maart. Analisten becijferen de waarde van de onderdelen op 35-40 miljard. Dat is iets minder dan het prijskaartje dat ik vorig jaaar aan mijn handelsmerk heb gehangen. Daar wijk ik niet vanaf. In dit verband attendeer ik eveneens op De Financiële Telegraaf van dit weekend. VERTROUWEN BELEGGERS LIJKT ZOEK NA VRIJE VAL Onderhandelingen daarover met de Spaanse Telefónica ketsten in mei vorig jaar af. Ik ben echter wel uitsluitend geïnteresseerd in de rendabele delen van het bedrijf. Ik heb echter geen behoefte aan kredieten. Die kosten alleen maar geld. De oplossing van het probleem is al aangedragen in de Gelderlander: Tulip hotels Spaans De volgende stap is dus logischerwijze naamsverandering in Hoteles Cervantes. In het huidige Gelredome heb ik daar inmiddels een voorschot op genomen. Dit mede in verband met de ontwikkelingen in het Verenigd Koninkrijk. Ik ben benieuwd naar de rol van de familie Taylor & Francis uit Basingstoke in dit verband. De heren in Chelsea en Kensington dienen immers nog verantwoording af te leggen voor de onder hun verantwoordelijkheid gepubliceerde False last Will of the Princess of Wales. In dat verband heb ik vanmiddag de volgende brief verzonden: ONTVANGSTBEVESTIGING.

WIJ ZIJN DE SPIN IN HET WEB VAN DE EUROPESE UNIE

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN