INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Dinsdag 19 juni 2001
Vanmorgen liep ik hier op de gang al een militair in gevechtstenue tegen het lijf. "Hallo!", zei hij. Het deed mij ogenblikkelijk denken aan de uitspraak "Wij bewaken samen het fort". Carla Peeters is overigens van De Bilt naar ROTTERDAM verhuisd met haar bureau Carla Peeters Interim Management. Dat fort wordt in de Verenigde Staten tegenwoordig Fort Europa genoemd. Het doet mij derhalve deugd dat zich thans één van de oostbloklanden in principe heeft gekwalificeerd om tot de Europese Unie toe te treden. Het is Bulgarije. De grote verkiezingsoverwinning van Koning Simeon II maakt het herstel van de monarchie - een wezenlijke eis voor toetreding - mogelijk. De Telegraaf meldt hierover Buren van Bulgarije bang voor meer 'koningscoups'. Misschien niet in naam, maar in de werkelijkheid is de monarchie nu hersteld.
Als er één schaap over de dam is volgen er meer. Bij het herstel van de monarchieën in oost Europa zal ik ook eerder geneigd zijn mijn weerstand tegen de toetreding van Oosteuropese landen te verminderen. Wellicht zijn de toekomstige monarchen in staat in goed overleg met hun collega's aan een Europees Onderwijssysteem te gaan werken. Ik ben dus benieuwd hoe zich dit verder ontwikkelt. Liefde is... ...van onschatbare waarde Ook zakelijk. Ik heb vandaag nog niet kunnen vaststellen op welke wijze KPN in de holding stapt. Royal Cervantes Airlines Een daadwerkelijk strategisch bedrijfsonderdeel van onze holding in opbouw betreft de Belgische luchtvaartmaatschappij. BESTELLING VAN 19 AIRBUSSEN GEANNULEERD. Sabena kan alleen sterk afgeslankt verder vliegen. De heer Chaffart staat ook als bestuurder van de holding vermeld in mijn presentatie "PLUS ULTRA" in het kader van de opbouw van de CERVANTESKRING.

7.1.2.1 Bestuur

Raad van Bestuur

President: Earl Charles Spencer
Vice President: J.L. Van der Heyden
Secretaris: Hubert Simonart (voorheen Generale Bank België)
Leden:
Mevrouw Sylvia Tóth

Paul-Emmanuel Janssen (voorheen Generale Bank België)
Ferdinand Chaffart (idem)
Frank de Wit (idem)
André Veltman (ABN-AMRO)

Financieel Economisch Directeur: Dr G.J Wijers
Manager Benelux: Drs P. Ottenhoff (thans directeur Stichting Beroepsgerichte Opleidingen)

12.05 Mijn GSM meldt: Netwerk reageert niet. Heb Herman geprobeerd te bellen. Hij is klaarblijkelijk niet thuis. Check: geen probleem met netwerk. 19.20 Fietstocht gemaakt. Te beginnen bij het voormalige Nijmeegs Lyceum, thans Nijmeegse Scholengemeenschap in verband met de relatie met ETON COLLEGE. Het is nu 36 jaar geleden dat ik daar mijn HBS/B-diploma in ontvangst heb genomen.Vervolgens langs de voormalige Peter Kanis Kweekschool, die tegenwoordig als Pabo Groenewoud Nijmegen van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen onder de naam Faculteit Educatie Lerarenopleiding Basisonderwijs te boek staat ten gevolge van mijn activiteiten in de USOOP (Unie van Studerenden aan Opleidingsinstituten voor Onderwijzend Personeel). Langs Café Groenewoud naar ortodontist Bremers aan de Groesbeekseweg in verband met de eventueel noodzakelijke Kroon op het Werk. Nadat ik de tandartsassistente van mijn positie terzake in kennis had gesteld heeft men mij laten weten dat de heer Bremers zich niet met kronen bezighoudt. Wél met beugels. Ik heb hen laten weten dat Emily ongetwijfeld van mijn situatie op de hoogte zal zijn omdat ik ooit met haar advocatenkantoor Stibbe heb samengewerkt toen zij daar stage liep. Men adviseerde mij mij tot de heer Nelemans in Utrecht te wenden. Inmiddels heb ik bij reisbureau Broere de terugreis naar Málaga geboekt. Vertrek donderdag 12 juli 16.30 (HV 6117), retour donderdag 13 september 11.30 (HV6114). Máxima heeft vandaag haar been gebroken in Zweden. Het bezoek aan de Trêveszaal aanstaande vrijdagmiddag gaat echter gewoon door. Guus Meeuwis was vanavond in het rood en paars.

20 JUNI 2001 OPVOLGER VOOR DAME ROSEMARY SPENCER

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN