INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Zondag 1 juli 2001
Gisteren ben ik traditiegetrouw met de trein van 14.11 naar Ellecom vertrokken. Onderweg realiseerde ik mij dat in het verleden wel eens gekscherend de naam "Derrière de Bourbon" is gebruikt. Dit moet ongetwijfeld een verbastering zijn geweest van de naam De la Bruyère de Bourbon. Ziehier de relatie met de - gewezen - familie van Prinses Irene. In Ellecom is de naam van het pand Florishaeve inmiddels veranderd in Sophiahave. Rond 15.30 uur bereikte ik Body Totaal. Gina - uit Arnhem - verstrekte mij sleutel nummer 77. "Dat moet op dubbel geluk duiden", was daarop mijn eerste reactie. Tegelijkertijd betrad Jan en Jessica de sauna. Jan is als ICT-er werkzaam bij het automatiseringsbedrijf Five Hearts aan de Zijpendaalseweg in Arnhem. Ellie van Egmond, mijn voormalige collega op de Baak op het gebied van informatiebeheer, volgt naar zijn zeggen een cursus bij zijn bedrijf in ROTTERDAM. Reden waarom ik hem inzage heb gegeven in het bovenstaande en hierop een toelichting heb gegeven. Ik heb hem daarbij laten weten dat Vitesse volgend jaar in de eerste divsie zal uitkomen indien er nu geen actie op mijn plannen wordt genomen. Ron heb ik ook laten weten dat mijn bedrijf vandaag van start dient te gaan. In het kader van zijn programma Heeren van Middachten had hij een flinke groep dames op bezoek uit 's-Hertogenbosch. Zij waren alle getooid in een fraaie bloedrode badjas. Er was ook een echtpaar in een gele badjas. Bekenden van Jan Struik, uit Tiel. De dame was uit Beneden Leeuwen afkomstig - "Bajo Leones" in het Spaans - evenals mijn voormalige schoonmoeder Catharina van Gelder. De masseuse - uit Wichmond bij Vierakker - had hen zes uur achtereen onder handen gehad. De laatste keer dat ik daar ben geweest was op 28 juli 1998. Ik logeerde toen op de Pastorie van Baak. Hiervan mijn werkverslag uit mijn 'Letters to Elizabeth': BAAK À LA CARTE. Gisteren hebben we ook nog gesproken over Annemiek van de sauna in VEENENDAAL, zuster van de eigenaar uit Joure. Ze is getrouwd met ene John en heeft volgens de dame uit Beneden Leeuwen een kind geadopteerd. Ik denk dat ik nu haar nieuwsjaarskaart kan plaatsen.
Zij is getuige van mijn proces. Een zeer belangrijke getuige. Ik heb haar voor het laatst ontmoet op de Oudegracht in Utrecht, kort nadat dokter Querido een verwijsbrief had geschreven voor het Riagg en ik mijn hart heb laten onderzoeken in het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Haar achternaam was Brouwer.

2 JULI 2001 MELDING AAN CADANS: MOHAMED AL FAYED AANSPRAKELIJK GESTELD VOOR DOOD VAN BRITSE PARTNER

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN