INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Zaterdag 6 juli 2002 Mijn boek heb ik vanavond in Hotel Cervantes ten doop gehouden in Bar Dulcinea. Ook is nadien de Freigerichtsstätte te Heyden ter sprake gekomen. In Westfalen. Na mijn bezoek aan Bar Number One. Het gesprek met Juan Vela was overigens ook wel interessant. Hij heeft niet in Gent gewoond, maar van zijn 3de tot 13de levensjaar in Antwerpen. Hij is bekend in Bilsen in Belgisch Limburg, waar de baronnale tak Van der Heyden à Blisia van huis uit woonachtig is geweest. Daar staat ook nog een kasteel. Alles past nu in elkaar. Er is hier een valkje komen aanvliegen bij het huis van de familie Alonso. Hij is steeds terug gekomen. Zij hebben hem stukjes vlees te eten gegeven. Dat beestje hoort thuis op Het Valkhof en is blijkbaar nog steeds op zoek. In Bar Dulcinea heb ik ook nog gesproken met een Amerikaan die ik al eerder had leren kennen. Hij sprak voortreffelijk Spaans en was goed thuis in de geschiedenis van Spanje en de Lage Landen aan de Zee. Ik heb hem uiteengezet dat er geen links en rechts meer bestaat in de Nederlandse poilitiek. Hij sprak ook over de 'Nederlandse' koning Filips II. Hierop heb ik hem laten weten dat het zijn grootste probleem was geen gebruik te kunnen maken van het WorldWideWeb. Mevrouw Maria Alonso liet mij vanavond ook een artikel zien waarin werd gesteld dat PRINSES IRENE's oudste dochter Carolina de meest geschikte opvolgster is voor Koningin Sofía. Dat vind ik ook. Zij beschikt immers over alle daartoe benodigde kwalificaties. Het nieuws van vandaag. Mens valt af als minister Dat is dus weer een nieuwe situatie.

7 JULI 2002 MY DEAR ROYAL HIGHNESS

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN