INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Vrijdag 13 juni 2003 Gemeente Arnhem houdt Vitesse in stand Hiermee is het risico afgedekt en is er klaarblijkelijk nog niet gekozen voor 'inbedding' in het beleidsplan ICNBLEW. Hiervan kan ik mij wel enigszins een beeld vormen inzake de lopende juridische procedures. Nadat ik mijn BERICHT UIT DE ZEVENDE HEMEL had verzonden om 22.33 uur ben ik naar Bar Number One gegaan. Er werden nummers gedraaid als 'You are my Number One', 'Remember, Remember, Remember' en '¡Yo quiero más. Mucho, mucho más!' en ik werd al direct enthousiast ontvangen door een paar Engelsen. Aan de bar ben ik diepgaand geïnformeerd door Marc Boyle uit Reading inzake de nieuwe inzichten rond het 'ongeval' van Diana. Volgens Marc heeft de mening thans postgevat dat Henri Paul niet van plan was om naar het appartement van Dodi Fayed te rijden. Dat is in overeenstemming met mijn overtuiging dat Diana de opdracht moet hebben gegeven om rechtstreeks naar het vliegveld te rijden. Dit kan slechts worden of zijn bevestigd door Trevor Rees Jones. Er schijnt nog onduidelijkheid te bestaan over het alcoholpercentage in het bloed van Henri Paul. Volgens Marc zouden er op de Mercedes sporen zijn gevonden van een witte Fiat Uno. Ik heb hem laten weten dat dat naar mijn stellige overtuiging sporen moeten zijn geweest van een witte Citroën AX. Marc bleek opvallend goed geïnformeerd. Naar zijn zeggen werkten te camera's in de Pont de l'Alma niet op het moment van het ongeval. Volgens de media is er op het moment van de crash een groot fltslicht waargenomen. Dit kan mijns inziens niet anders zijn dan het flitslicht van de camera die de overschrijding van de maximum snelheid heeft vastgeelgd. Ik heb hem laten weten dat mijn tenlastelegging zoals verwoord aan mijn gevolmachtigd President-Directeur gehandhaafd blijft en Koningin Elizabeth de uiteindelijke verantwoordelijkheid draagt om deze zaak tot een goed einde te brengen. Daartoe is volgens Marc de volledige medewerking vereist van de Franse autoriteiten. Ik denk dat het uiteindelijke vonnis van rechter Hervé Stéphan al voldoende aanknopingspunten bevat om onze vordering te onderbouwen. Ook dient het door Anthony Julius opgemaakte testament te worden vrijgegeven. Daarbij denk ik aan de papegaai van Peter Ottenhoff en Rachid Abdelli uit Parijs. Hij is hier gesignaleerd. Vanmorgen werd ik gebeld door een medewerkster van de Seguridad Social in Malaga. Zij willen het origineel van mijn 'autorización' N/Rfa: SPEA/SPA/CRB/rgd van 'La jefa de sección de prestaciones asistenciales¡ van de 'Consejería de salud', mevrouw Celia Romero Baeza. Daarvoor moet ik weer naar Málaga op en neer. Vandaag komt het er niet meer van. Dat wordt dus maandag op zijn vroegst. Vandaag houd ik mij dus nog even bezig met mijn website. Uploaden vanaf 18.00 uur (gereduceerd tarief). Het uploaden van FCCervantes/DossierVitesse. is succesvol verlopen. TOT MORGEN, JOHN.

14 JUNI 2003 OVERDRACHT CERVANTES DOMEINNAMEN

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN