INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Donderdag 16 oktober 2003 Nieuw in beeld: 11 JUNI 1995 EUROPOL TER ATTENTIE VAN MINISTER-PRESIDENT WIM KOK VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. Met name Sariët Aalberts vervult hier een belangrijke rol. Ik realiseer mij nu ook dat ik in Zoerzel ooit mijn brochures heb laten drukken. De woonplaats van Peter-Vincent Schuld. Dit na een advies van Ben Flore uit Goes. Ben heeft nadien ook de opmaak verzorgd van de huis-aan-huiskrant in 1983. De krant is toen gedrukt door Drukkerij Brouwer Offset. Zij hadden hun rotatiepersen in Delft in die tijd. Mijn contacten liepen via het Ondiep in Utrecht. Gisteravond ben ik om 20.00 uur naar THE NUMBER ONE BAR gegaan. Daar heb ik de eerste helft van NEC-Krakow gezien. Na de 1-0 voor de Nijmegenaren heeft Lee nog de CD 'Go Go NEC' ten gehore gebracht. 'Gesponsord' door het Instituto Cervantes Benelux. Lee heeft daarna met Liesbeth de bar verlaten. Na de ontluisterende gelijkmaker van de Polen in de allerlaatste minuut van de eerste helft ben ik naar La Carihuela gegaan. In de Klikspaan werden wel de beelden vertoond, maar geen geluid uit De Goffert. Daarom ben ik vervolgens naar de bar van Olga getogen. Uit Amsterdam. Daarna naar De Babbelaar. Ook een door Amsterdammers gerunde zaak. De voetbalwedstrijd werd daar op een groot scherm vertoond. Het werd een ontluisterende tweede helft. Eerst de 1-2 voor de Polen en vervolgens drie rode kaarten voor mijn voormalige stadgenoten. Ik kreeg aan de bar vervolgens verschillende drankjes aangeboden. Onder meer van een heer uit ROTTERDAM. Na afloop een interessant ronde tafelgesprek gevoerd bij Olga voor de deur. Met een echtpaar uit Huizen in Het Gooi. De prikkelende vraag werd gesteld of ik een LBO-opleiding had genoten. Ik heb de groep mijn ontwikkelingen uiteengezet sinds de duizendste certificaatsuitreiking in Hilversum op 15 mei 1990. Een man in een rolstoel liet mij weten dat hij een vriend was geweest van "Leo", de toenmalige aanduiding van Bram van Leeuwen, de 'Prince de Lignac'. Ik heb laten weten dat ik overweeg - zoals Van Leeuwen indertijd met Anton Dreesman was overeengekomen - mijn rechten ook te verkopen, maar niet weet aan wie. Het werd een diepgaand onderhoud waarin vanuit verschillende visies tegen mijn positie werd aangekeken. Het wordt moeilijk om te kiezen. Al bij al kan ik momenteel geen rechtsgeldige besluiten nemen aangezien ik al mijn bevoegdheden aan Liesbeth heb gedelegeerd. Ik denk dat Harrods vandaag aan zet is.

17 OKTOBER 2003 ROYAL NAVY

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN