INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Zondag 7 december 2003 Verzonden: Date: Sun, 07 Dec 2003 13:17:56 Subject: FINANCIËLE ZAKEN To: Drs E.H. Halbertsma Ik ga nog even door met het onderwerp van gisteren. Gisteravond een partij poolbiljart gespeeld met Chris Todd. Zijn broer heet Jim en is een jaar jonger. Samen hebben zij een band met een eigen website. Chris vliegt vandaag naar Gatwick terug. Sylvia is ook weer terug uit Nederland. Ze is weer blond en wilde van alles weten over mijn 'engagement to Diana'. Ik heb weer eens gezongen. Oude songs uit de sixties: Needles and Pins, I've got you babe en 'A world without love' van Peter en Gordon. Het bracht mij in gedachten terug naar de werkweek van het Nijmeegs Lyceum in 1964 in Wassenaar. Is dat toeval? Ook Alain is weer teruggekeerd uit Malaga. Hij is razend enthousiast over het boek en zegt het over drie weken in het Frans te kunnen hebben vertaald. Hij heeft belangstelling voor het pand hiernaast. Inmiddels is een van de brieven aan Jan Toet verschenen in de Top 50 van 50 verwijzende pagina's en wel op 22 Royale Samenwerking. Bij overige financiële zaken denk ik tevens aan de contacten met verschillende banken, te beginnen met mijn brief aan de Heer Kalff op 25 Vordering en overige banken als ING, BBL en NatWest Kensington High Street in Londen. Ook de berichtgeving aan onze Minister van Financiën hoort in dit hoofdstuk thuis. Op 28 Ontwikkeling Instituto Cervantes Benelux e.v. De overname van de voetbalclub in Arnhem lijkt mij thans ook een belangrijke prioriteit. Alsmede van het stadion dat wij eventueel ook kunnen omdopen tot Prinses Diana Drome i.p.v. 'stadion'. Dat heeft iets 'tempelachtigs'. Of de Bank Cervantes Benelux tot stand komt weet ik nog niet. Maar het zou wel handig zijn. Zeker gezien de eventuele betrokkenheid van enkele voormalige managers van de Generale Bank uit België. De heer Meire is een goede bekende van Jean-Luc Dehaene (naar zijn zeggen). Ook Sylvia Toth is vandaag in beeld gekomen op 38 De Doorzetter. Dat doet mij deugd. Als ik het goed heb heb ik haar onlangs nog gesproken tijdens het tachtigjarig bestaan van de Nijmeegse universiteit. Zij leek erg veel op de dame waarvan ik de foto thans heb verwijderd n.a.v. de adviezen van P.V. Schuld. Uiteraard ben ik ook gelukkig met de aandacht die thans gewijd wordt aan brief Continuïteit van Beleid aan de voormalige Nederlandse Minister-President op 50. TOT MORGEN. 18.30 Gehele beleidsplan weer op het internet geplaatst. We hebben ook een nieuwe troonopvolgster naar ik zojuist uit de mond van Jan Peter Balkenende heb vernomen. Naam en titel van de dochter is nog niet bekend. Verzonden: Faxbericht Voor: Z.K.H. Prins Willem-Alexander en H.K.H. Prinses Máxima.

9 DECEMBER 2003 CATHARINA-AMALIA BEATRIX CARMEN VICTORIA

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN