INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

ZATERDAG 14 AUGUSTUS 2010

Gisteravond heb ik een kort bezoek gebracht aan UWE MAJESTEIT. ANNABEL was niet aanwezig. Nadien heb ik mijn video-opnames van het AEPE-CONGRES in GALICIË bekeken met als hoogtepunt de rondleiding door het centrum van SANTIAGO DE COMPOSTELA en de informatie die gids MONICA ons heeft gegeven over de historische en politieke betekenis van dit eeuwenoude bedevaartscentrum "aan het eind van de wereld". Ook het afsluitende betoog van schrijver SUSO DE TORO, de ontvangst op het stadhuis van LA CORUÑA en het optreden van OLGA MARÍA RAMOS was indrukwekkend. De Telegraaf van vandaag: Rechts kabinet nog geen gelopen koers. Ondanks de radiostilte lekt er toch nog het een en ander uit. Zo zou er een accoord gloren over de vermindering van het aantal ministeries. Eén van de hoofdpunten van ALEXANDER PECHTOLD van D66. JUSTITIE zou opgaan in een groter ministerie van VEILIGHEID EN RECHT, waar ook de politie naar wordt overgeheveld. BINNENLANDSE ZAKEN gaat zich dan nog bezighouden met bestuur, immigratie en integratie. Volgens het artikel Partijen praten maandag verder over 'rechts' zou het gezag over de POLITIE van BINNENLANDSE ZAKEN naar Justitie gaan. CDA-minister ERNST HIRSCH BALLIN van JUSTITIE zei alle reden te zien om te kijken "naar taken die elkaar overlappen". En ECONOMISCHE ZAKEN en LANDBOUW smelten samen tot ministerie van BEDRIJVIGHEID of ONDERNEMERSCHAP. De fusies leiden er toe dat er straks nog maar elf ministers, inclusief de PREMIER, nodig zijn. Ook is er nieuws over de lang geleden beoogde voetbalclub FC CERVANTES ARNHEM. za 14 aug 2010, 06:00 Vitesse in verkoop Ik zie de ontwikkelingen met belangstelling tegemoet en ben benieuwd hoever VALERI YOVENKO is gevorderd met de Russische vertaling van mijn LETTERS TO DIANA, PRINCESS OF WALES. 11:13 Er is nog geen daghoroscoop van de MAAGD en de SCHORPIOEN. Wikipedia vertoont de voorpagina van de DAILY EXPRESS met de beeltenis van mijn op 31 AUGUSTUS 1997 verongelukte Britse partner.

Deze voorpagina dateert van 2010-3-29. Ik ben benieuwd of er nu een eind komt aan dit soort publieksmanipulaties door de Britse tabloids na mijn bericht van vorige week 7 AUGUSTUS 2010. Van mijn oudste zoon MARK vernam ik dat hij deze week een dag en een avond heeft doorgebracht op het landgoed DE HORST IN DRIEBERGEN inzake het thema LEIDERSCHAP. Hij liet mij daarbij weten dat het landgoed volledig door DE BAAK is overgenomen. Daarna liet MARK mij telefonisch praten met mijn kleinzoon LUCAS. In dit verband ben ik benieuwd in hoeverre LIESBETH er thans in is geslaagd het LANDGOED ENGELENBURG over te nemen ten behoeve van de LIMITED COMPANY INSTITUTO CERVANTES ENGLAND AND WALES in samenwerking met het HAAGS JURISTEN COLLEGE.

ZONDAG 15 AUGUSTUS 2010 FERIA DE MALAGA EN EL OPEN ARMS

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN