INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

9 mei 2000 Betreft: POPPETJES AAN HET DANSEN Kenmerk: JH/HdK20000509 Torremolinos, dinsdag 9 mei 2000 'Ik zou met je willen dansen op een heel mooi galabal. Met prinsen en prinsessen. In het land van overal.'. Dat vond ik een aardig lied van Guus Meeuwis. Hij heeft mij na een optreden in de Florin and Firkin in Utrecht in het programma Spijkers met Koppen nog toegezegd dat lied voor ons ten gehore te brengen bij de start van ons nieuwe bedrijf. Hier zijn inmiddels ook de poppen aan het dansen. Gisteren had ik daaromtrent nog een genoeglijk gesprekje met een Nederlands echtpaar uit Alphen aan den Rijn, naar aanleiding van een telefoontje dat ik van Movistar ontving. Daar is mij al eerder door een conducteur van de Nederlandse Spoorwegen gezegd: "Daar valt een pen van een miljoen of iets meer", toen ik mijn pen met paarse inkt liet vallen, terwijl ik zat te lezen in het boekje The Rules, teneinde mij voor te bereiden op het toendertijd geplande Nederlands-Britse familiebedrijf in Stratford. Het nieuws van vandaag. Op 7 april vorig jaar had ik een uitgebreid gesprek met mijn collega Ruud van der Zalm op de Baak te Noordwijk. In het kader van de uitvoering van mijn beleidsplan adviseerde hij mij 'smoel te ontwikkelen'. Daartoe ben ik overgegaan tot het inventariseren van portretten voor mijn zogenaamde 'smoelenblad'. Dit is er weer één.

Dit vooral vanwege het feit dat de Nederlandse Regering wederom een idee van ons heeft overgenomen. Derde woensdag in mei 'gehaktdag'. In de Tweede Kamer is het voortaan elke derde woensdag in mei 'gehaktdag'. Mijn laatste hakdag vond plaats op 31 julij 1996, zoals je weet. 'Jarige' Chirac bereidt zich voor op tweede ambtstermijn. Nu hij klaarblijkelijk zijn leven heeft gebeterd na zijn laatste bezoek aan Nederland, heeft hij mijn zegen. Ik verwacht van hem echter nog wel een bijdrage aan de oplossing van mijn probleem. Het is immers te gek voor woorden dat de Franse President lag te slapen terwijl de moeder van de toekomstige koning van Engeland in zijn hoofdstad op bezoek was. Hier zijn - zoals verwacht - de poppetjes inmiddels stevig aan het dansen ten gevolge van de mislukte onderhandelingen met KPN. El País: CRISIS EN LA PRIMERA EMPRESA ESPAÑOLA Het thema houdt de gemoederen hier dus nog volop bezig. Ik heb inmiddels het thema van workaholic naar life-aholic eveneens in mijn hart gesloten. Ik ga dus gewoon over tot de orde van de dag. Liefde is... ...het niet altijd beter weten. Dat klopt. Ik laat het initiatief dus graag over aan mijn voormalige Queen of the Coast. Want zij heeft nog de beste mensen in huis.

10 MEI 2000 VERBAZING TER ATTENTIE VAN HERMAN DE KONING IN NIJMEGEN

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN