INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Betreft: EEN LAATSTE VRAAG 9 september 1996. Geachte Mevrouw Halbertsma, Kent U misschien iemand die verliefd is op een hakbijl? Dan moge ik U verzoeken het woord huwelijksadatum in brief DE LAATSTE BRIEF VOOR EEN NIEUW PERSPECTIEF te veranderen in huwelijksdatum. Tevens stel ik het op prijs van U het telefoonummer van KENSINGTON PALACE te Londen te ontvangen voor het geval U daarover zou beschikken. Ik ga daar graag een keer eenden voeren vanwege de feiten, dan gaan we daarna over tot de thema's over oranje kinderen. Cervantes investeert graag in de geneesmiddelen van morgen, Mevrouw, want als schrijver voel je je god en kunt U binnenkort worden verlost uit Uw kooi. Alonso is welkom in mijn casa nova, maar als getuigen zie ik graag een slimme vos. Blauw is al lange tijd lucht voor mij, maar ik denk dat het goed is dat Joris zijn helm thuis zoekt: bij het smalle vlot waar het ERNST was om te vliegeren. Het is ook goed dat er bij de mariniers mosselen worden gegeten. De Brand-weer heeft het vuur onder controle. De dolkstoot was wel een nekslag op de Mookerhei. Maar het hart heeft het niet begeven en de geest is hier uit de fles. De lezer van de ogen van vuur neemt geen zitting in het bestuur van Het Instituut, Mevrouw, want een student kan niet ook bestuurder zijn. Wie een hondt wil slaan vindt licht een stok van hulst in het papegaaiencircuit, maar om onze meningen te bundelen zie ik uw antwoord gaarne op korte termijn tegemoet. Vooral over de vraag hoe groot de afstand is tussen de koningin en de koning van Runnymede. Dan kan de kok ook nog voor een feestje zorg dragen, Mevrouw de Roos. Hoera, hoera. Met gevoelens van de meeste hoogachting. De citatenvorser.

P.S. Het doet mij deugd dat het slachtoffer van brand en agente wordt natgehouden.

11 SEPTEMBER 1996 A NEW START TER ATTENTIE VAN DE DIRECTIE VAN DE BAAK TE NOORDWIJK

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN