INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

15 december 1996. Betreft: BERICHTGEVING Kenmerk: JH/LH961215. Beste Liesbeth, Zondagochtend, 10.00 uur. Ontspannen en het werk dit weekend laten rusten is het devies. Desondanks even deze korte berichtgeving. Gisteren ontving ik een persoonlijk ondertekende kerst- en nieuwjaarswens van de Minister President en zijn echtgenote.

Ben gaan stappen in de stad. In de boekhandel trof ik het boek 'De Tao van leiderschap, strategieën voor de Nieuwe Tijd van mijn bijna-naamgenoot John Heider. Zeer herkenbaar. Thans blijkt hoe waardevol de afscheidskaart van Dolphine voor mij is gebleken. Ik ben het boek gaan lezen in café Kandinsky onder de kerstboom op de Waalkade nadat ik in twee modewinkels, waaronder DiDi, had vastgesteld dat paars en rood de modekleuren voor deze kerst waren geworden. Het paars is als modekleur vastgesteld door de Donna Karan Store in New York waar Prinses Diana ooit haar paarse cap met het opschrift 492 heeft gekocht. Het terras van Kandinsky was sfeervol verlicht door paarse kaarsen. Ik heb er speciaal één ontstoken voor mijn invisible manager in Engeland. Na het Nederlandse sportgeweld een bioscoopje genomen. De film Emma, met Mr. John Knightley in de hartveroverende hoofdrol. In een café bij het Plein 1944 hing een affiche waarop ik reageerde met de kreet Boy, what a night!. Een luid tsjakkaaa was de reactie van een der aanwezige dames. Van de secretaresse van Mevrouw Tóth ontving ik een briefje waarvan ik de inhoud niet heb geaccepteerd getuige bijgaande reactie. De wind kan nu alleen nog uit het westen waaien en uit de volksvertegenwoordiging, die ik heb ingeschakeld om mijn declaratie te verzilveren. Dinsdag heb ik een gesprek met een vertegenwoordiger van de Burgemeester over mijn geslachtsnaamwijziging en aanvraag adelsbrieven. Ik ga nu naar de kerkdienst in de Heilig Landstichting. Met hartelijke groet, J.L. VAN DER HEYDEN. Bijlage: afschrift brief 15 DECEMBER 1996 BRIEF VAN UW SECRETARESSE TER ATTENTIE VAN DE DIRECTEUR VAN CONTENT BEHEER.

18 DECEMBER 1996 UITBREIDING WERKGEBIED TER ATTENTIE VAN LIESBETH HALBERTSMA

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN