INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

7 januari 1997 Betreft: CHANGE MANAGEMENT Kenmerk: JH/LH970107.

FOTO BOVEN: 2005 LA PAZ DE VALLADOLID

Beste Liesbeth, Die horoscoop vormt een prachtig draaiboek. Vrijdag heb ik mij gericht naar de opmerking Uw creativiteit is deze maand optimaal. Vandaar deze fotocollage die een beeld geeft van de wijze waarop ik kerstmis heb gevierd. (Zie Letters to Diana, Princess of Wales pagina's 65-68) Ik heb twee exemplaren verzonden aan de strategische top, waarvan jij thans nummer twee bent. Nummer één heeft ook een exemplaar ontvangen. Vandaag word ik erop geattendeerd dat het een topprioriteit is om een computer aan te schaffen. In dit verband meld ik je dat ik de heer Barry VELDHOEN van Cap Volmac heb verzocht met mij te bespreken op welke wijze zijn bedrijf mij behulpzaam kan zijn bij de implementatie van een automatiseringsplan binnen mijn beleidsplan. Dit alvorens ik eventueel deelneem aan de avond aan zee op 28 januari aanstaande. Ik heb overigens begrepen dat de verzending van de informatie vanuit de Baak wordt tegengehouden. Volgens de Telegraaf heeft dit te maken met een boze opmerking. Ik mag aannemen dat dat mijn telefoontje naar jouw huisadres is geweest op Oudejaarsavond. Op zich heb ik daar geen spijt van en het is niet mijn gewoonte om excuses aan te bieden. Maar omdat ik weet dat ik jou daar een plezier mee doe houd ik die excuses te goed en compenseer ik dat wel op een andere manier. Nog dit jaar eten wij met ons vieren in an excellent atmosphere. Bijgaande collage is hiervan de voorbode. Ik begin mij al aardig thuis te voelen in deze omgeving. Nu nog de financiering. Ik baad mij immers nog steeds niet in weelde. Een gesprek met jou morgen lijkt mij niet noodzakelijk, omdat ik op deze wijze al aan jou rapporteer. Van de directie van Vedior ontving ik vanmiddag bericht dat men daar geen belangstelling heeft voor mijn plannen. Een gesprek met de directie van Content acht ik wel van het grootste belang, maar ik laat Mevrouw Tóth zelf het moment wel bepalen, zodat de bal nog enige tijd zelfstandig het werk kan doen. De koers staat immers vast. Daarvan kan niet worden afgeweken. Ik houd mij nu hoofdzakelijk bezig met mijn Number one en haar hartchirurg, die mij nog in de weg zit. Maar niet lang meer. Nummer 28 is overigens een magisch getal geworden. In het kader van het eerder besproken educatieve programma ontving ik Volume 27 van Cybernetics and Systems van Taylor & Francis uit Hampshire. Vraag 28 heb ik inmiddels op 28 december jongstleden beantwoord. Het antwoord is YES. Veel liefs.

10 JANUARI 1997 QUICK CHANGE TER ATTENTIE VAN MIJN COLLEGA LIESBETH HALBERTSMA

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN