INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

13 april 1997 Betreft: JAMES WARWICK Kenmerk: PJ/OE970413. Beste Liesbeth, Als ik jouw horoscoop lees, denk ik altijd even aan jou. Jij was tot voor kort Het Beste wat mij is overkomen. Ik heb nu de godin van de jacht in beeld. Dat maakt jou niet minder belangrijk voor mij. Ik heb je geschreven dat ik de 21ste naar Engeland zou vertrekken, maar plotseling realiseerde ik mij dat ik ooit in mijn agenda heb gezet: 18 april St. James's. Ik schaam mij dood en heb ogenblikkelijk maatregelen genomen om aanstaande donderdag 17 april nog te kunnen vertrekken. Als er geen al te grote problemen ontstaan vertrek ik dan per Eurostar naar Londen en verblijf ik vanaf die dag tot 23 april in Hotel Manor Court in Kensington. Van de directeur van ETON COLLEGE kreeg ik bericht dat ons gesprek op die dag niet kan doorgaan wanneer PRINS WILLIAM hierbij betrokken zou zijn.

Dit heb ik dus gerespecteerd en zal dus waarschijnlijk alleen spreken met het hoofd van de sectie Spaans in verband met het Cervantes Project, zoals ik dat nu heb genoemd. De Spanjaarden heb ik een diplomatiek voorstel voorgelegd. Dit heb ik aan de Minister-President gemeld. De tekst van dit voorstel luidt alsvolgt: "Als 'spin in het web' laat ik mij in het dagelijks leven leiden door de sterren. etc." Uit de advertentie 'De inschrijvingen voor het Government Game starten weer' op pagina 40 van het NRC van afgelopen vrijdag, waarin ik - middels een geretoucheerde foto uit een oude brochure van 1986 - sta afgebeeld als nieuwe leider van paars, mag ik nu wel aannemen dat onze regering nu ook wel achter mij blíjft staan. Dat moet nog wel in geld worden vertaald. Ik begrijp goed dat Gerrit Zalm niet in beeld is gebracht. Ik vind het wel leuk dat Annemarie Jorritsma zich nu bij mijn Club van Zeven heeft gevoegd. Ik zal de Hoge Snelheids Trein wel weer vaak nodig hebben in de toekomst. Te beginnen bij de Eurostar. Vanuit Engeland krijg ik namelijk zeer enthousiaste en uitermate vriendelijke en beleefde reacties. They seem to know me very well already. (Oh, it's You, Mr Van der Heyden!). Ik heb mij voorgenomen Henley Management College op 24 april te bezoeken, but Professor Carnall is on holiday until the 15th of April. But I certainly will visit the Old White Hart on that day. Van nebib kreeg ik bericht dat de profielschets 'lichtjens' is gewijzigd. Je hebt groot gelijk. Ik stel het al zonder meer op prijs dat je het profiel hebt geverifiëerd. Vandaag ben ik nog even in de Heilig Landstichting naar de kerk geweest. Daar trof ik oud-premier Van Agt nog aan. Dat lijkt mij een goed voorteken. Zo trof ik onderweg ook een opschrift Neerbosch Oost. No doubt. Dat is ook een goed voorteken, want daar woont ook nog een Koning. Jij had hem nog aan de lijn op 22 april 1992. Met hartelijke groet, INSTITUTO CERVANTES Nederland, België, Luxemburg, Engeland en Wales.

10 MEI 1997 SELFFULFILLING PROPHECY TER ATTENTIE VAN LIESBETH HALBERTSMA

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN