INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Woensdag 18 maart 1998
Gisteren ben ik om 20.00 naar bed gegaan. Verbrand door de zon en koortsverschijnselen. Regelmatig wederom piep-piep op mijn GSM en de mededeling bericht niet geaccepteerd. Ik heb de indruk dat mijn telefoonlijn goed wordt gecheckt. Ingewijden kennen mijn positie hier en op het Malaca Instituto heb ik verteld dat ik mijn verhaal uitsluitend vertel aan zeer goede vrienden. Om half twaalf werd ik nog gewekt door een hevig fluitende trein die hier voorbijkwam. Vandaag wordt het een warme dag. 22 tot 25 graden Celsius. Buitengewoon aangenaam. Er zijn overigens ontwikkelingen in Amerika. Ik lees in The Mirror van afgelopen maandag op page 19 HOLLYWOOD ROLLS OUT RED CARPET FOR DIANA'S BUTLER. Ik ben uiteraard zeer gelukkig met deze ontwikkeling, hoewel ik de ontvangst in de Presidentiële Suite wel enigszins overdone vind voor een butler. Van de andere kant mag ik aannemen dat de heer Burrell op de hoogte is van mijn plannen met Diana en Diana's plannen met mij in Amerika, zoals ik heb opgemaakt uit de brief van de Economic Development Manager uit Stratford.

Het is ook een goede zaak dat de heer Burrell thans deel uitmaakt van het Diana Princess of Wales Memorial Fund, zodat hij een bijdrage kan leveren aan de integratie van dit door mij bedachte fonds in de European Cervantes Foundation. Het zou overigens al prettig zijn als het fonds mijn kosten vergoed van de Stichting Cervantes Benelux. Dan ben ik niet genoodzaakt om mijn pand in Utrecht te verkopen, maar heb ik hier gelijk een pied-à-terre en kan ik mijn Nederlandse pand gemeubileerd verhuren. Ik denk overigens nog terug aan de reis die jij naar Amerika hebt gemaakt in 1992. Ik had in oktober vorig jaar nog een reis naar Amerika gepland met Diana samen. Dat heb ik in juli daaraan voorafgaand nog laten weten op het Stadhouderlijk Hof. Ook kon ik dienaangaande rekenen op de medewerking van de Scientologists in Hollywood en uiteraard van mijn vrienden in New York. Het is een goede zaak dat Paul Burrell niet ingaat op alle Amerikaanse aanbiedingen totdat alle affaires van Diana zijn opgelost. Dienaangaande zitten we exact op dezelfde lijn. Ik denk overigens wel dat mijn bedrijf nu wereldwijd van de grond komt. Ik zie de voortekenen en zal het proces nog verder richting geven en verder aansturen. Diana's trouwjurk heeft slechts 1000 pond gekost en is thans een ongekend vermogen waard. Zo kijk ik ook tegen onze toekomst aan. Ik lees vandaag dat de Britse minister Gordon Brown een plan heeft ontwikkeld om alle Britten weer aan het werk te helpen. Alle Spaanssprekende Britten kunnen nu ook aan het werk via Cervantes Empleo. Het is belangrijk dat Sylvia Tóth dat thans goed oppakt. Tony Blair beschikt immers over al mijn informatie en er zijn dus blijkbaar fondsen bij de Britse overheid die de start van de activiteit mogelijk maken in Engeland. De White Heaven komt hier al voorbijvaren.

Die kunnen We altijd weer een andere naam geven, The Goddess of Hunting, bij voorbeeld. Of La Diosa de la Caza. Vandaag houd ik mij bezig met het lezen en herlezen van mijn Letters om mij bewust te blijven van wat ik met Haar heb afgesproken. Que calle el hombre y ladre el perro is hier op dit moment een tophit. Het betekent: De mens moet maar even zijn mond houden, zodat D'Hondt kan blaffen. Het woord is op dit punt thans aan de Burgemeester van Nijmegen. Gezien de ontwikkelingen zeven maanden geleden ziet Strategisch Perspectief 2000 er voor mij thans iets anders uit. Was ik toen georiënteerd op blond. Thans is dat wederom donker. Met een klein plukje grijs weliswaar. Dat stond charmant vroeger. Maar alles is thans nog mogelijk aangaande mijn toekomstige nieuwe wederhelft. In ieder geval ligt mijn stukje van de puzzel al op zijn plaats door deze brief. Ik ben benieuwd of je al een brief uit Madrid hebt gevonden in mijn postbus. Jouw telefoonnummer in Kaag heb ik al een hele tijd geleden opgevraagd bij de nieuwe bewoners in de Willem de Zwijgerlaan. Ik heb dat nummer uitsluitend gebruikt om jou een goede kerst te wensen, twee jaar geleden. Over dat nummer beschik ik niet meer. Als jij het nodig acht kun je mij dat wel zelf geven. Ik zet Peter niet onder druk, maar vind het wel prettig als hij mijn signalen goed oppakt.

21 MAART 1998 ENGELS-SPAANS COMMUNICATIEPROBLEEM

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN