INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Donderdag 19 maart 1998
9.30 Een gat in de nacht geslapen na een telefoongesprek gisteravond met de heer Fer Boshouwers, conservator van de Valkhofburcht te Nijmegen. Er wordt naar zijn zeggen overal gebouwd rond het Valkhof, behalve aan de burcht zelf. Er gebeuren dus vreemde dingen in Nijmegen. Wethouder Ron Migo schijnt op zijn steun te zijn teruggekomen. Zijn handtekening staat naast die van mij (in paarse inkt) in het gastenboek ter gelegenheid van de heropening van de Sint Nicolaaskapel aldaar.

Gisteravond ook een Engelse bar bezocht met een Schotse eigenaar en nadien het restaurant El Nuevo Lanjarón: Paella en wijn voor ptas 375,- Op deze wijze kan ik mijn bezuinigingsplannen doorvoeren for the time being (ons poldermodel).

Ik besteed deze ochtend aan het vervolg van het verhaal over mi novia en lees 'The Mail on Sunday' van 25 januari 1998. Page 1. Queen fights to stop new Diana secrets. 18.55 Terug van het strand. Er staan hier mooie Mercedessen (200D) te koop, met airconditioning voor de prijs van ptas. 1.300.000,-. Ik kan natuurlijk ook die van Peter overnemen, zodat hij op een Rolls kan overschakelen. Een Mercedes rijdt ook wel goed tussen Málaga en Madrid en valt niet zo hard op. Ik zal hier binnenkort daarover verder van gedachten wisselen met de consul. Dat is een idee van de Nederlandse garagemedewerker hier beneden. Er wordt hier overigens goed gepatrouilleerd door helicopters. Gelukkig maar, want dat betekent dat er weer leven in de brouwerij is. Alan Beer dient dienaangaande nog te worden geactiveerd. Ik las op dat punt ook nog een artikel in The Express van vrijdag 6 maart jongstleden met de titel SHUT UP AL FAYED.

De tijd is dus rijp dat Peter thans in actie komt, want er wordt ook al flink gefietst hier op de boulevard langs het schilderij van The Prince of Wales, die overigens enige tijd geleden een bezoek heeft afgelegd in Zuid-Wales. Ik hoop dat hij een goed gesprek heeft gevoerd met de heer John Holden in Companies House te Cardiff en nu ook medeverantwoordelijkheid wenst te nemen ten aanzien van het bedrijf van mij en zijn gewezen echtgenote. In dit verband vervolg ik met het artikel Diana's loyal aide and the secrets he will tell the world in The Mail on Sunday, January 25, 1998, pages 18 and 19. Bij familieleden denk ik uiteraard aan de families Spencer, Windsor en De Bourbon, aangezien de Prins van Oranje mijn verzoek daaromtrent niet heeft kunnen inwilligen. Vergeet bij de grote schoonmaak geen Amway-produkten te gebruiken. Je hebt mijn distributeursnummer. Als je op huizenjacht gaat, ga dan eens langs op de Engelenburg. Je bent er al goed bekend inmiddels en het is een leuk pand. Recentelijk nog gerenoveerd. De vacature betreft de functie Manager Benelux van mijn bedrijf. Die functie draag ik graag over aan Peter. Dan mag hij ook een geel kleurtje aan het bedrijf toevoegen, alsmede zijn eigen medewerkers.

20 MAART 1998 SYLVIA TÓTH KAN AAN HET WERK VOOR THE COMPANY

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN