INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

4 december 1998. Betreft: ST-96-DS Kenmerk: JH/LH981204. Beste Liesbeth, Donderdag 3 december 1998. 20.15 Ik ben bezig met de inventarisatie van mijn brieven vanaf maart en lees thans de brief van 27 mei met de titel Kentekens. Ik zie dat ik daarin een belangrijk kenteken ben vergeten. Het is het nummerbord van mijn sectie Engels: ST-96-DS. Dit heeft uiteraard te maken met mijn belangrijkste 'poppetjes' in dat jaar: Sylvia Tóth en Diana Spencer. Ik ben het bureau kentekenbewijzen zeer erkentelijk voor hun medewerking aan Strategisch Perspectief 2000.

Vrijdag 4 december 1998. Geen Telegraaf bezorgd. Het NRC van gisteren meldt Richtlijnen Peters krijgen navolging. Onze bestuurlijke structuur wordt dus al helderder. Ik volg de ontwikkelingen met belangstelling. Mark belde. Hij is uit een groep van 1500 kandidaten voor de Unilever-stage tot de laatse 150 doorgedrongen. Hiervan worden er 24 uitgeselecteerd. Over twee weken krijgt hij de uitslag. Van maandag tot donderdag gaat hij met Caroline naar Londen. Ik heb hem geadviseerd bij William op bezoek te gaan. Uiteindelijk zou hij zijn halfbroer zijn geweest als alles volgens planning was verlopen. Ik volg daarom ook de ontwikkelingen in het Hogerhuis. Er is nogal wat beroering onder de Tories. Ik zou ook wel een leuke plek in de senaat willen hebben. Maar ik denk dat we die tijd wel achter de rug hebben. Er zal nog wel meer deining ontstaan als blijkt dat John Major het testament van My Lady heeft laten manipuleren door een legertje advocaten. 12.15 De Telegraaf is bezorgd. De krant meldt hieromtrent het volgende Tory-leider klem na revolte eigen Lords. Het wordt dus hoog tijd dat zij snel accoord gaan met het vrijgeven van Het Testament. De Tories kunnen zichzelf alleen nog redden met transparantie. Op dat punt heeft de heer Peters een slag gewonnen van mijn grootste debiteur. Ik lees in dit verband Zalm laat aandeelhouder wachten op wetswijziging. Het is goed dat Gerrit deze zaak goed bespreekt binnen het kabinet. Hij heeft er klaarblijkelijk nog niet veel van begrepen. Het lijkt mij immers geen goede zaak om proxy solicitation te bevorderen. Ik ben slechts gediend met aandeelhouders die hart hebben voor de zaak. Bij de ontwikkelingen betrokken blijven en er zelf voor zorgdragen dat hun investeringen het beoogde redement opleveren. Vandaag ga ik nog niet naar Nijmegen. Ik wil alle info vanaf maart 100 procent op een rijtje, zodat je mijn belangen ook voor honderd procent kunt behartigen wanneer er vragen worden gesteld. Jouw hulp heb ik daar dus inderdaad bij nodig. Om die indruk te voorkomen zal ik hem dit weekend geen brief doen toekomen. Love is a two way street. Dat was het weer voor vandaag. Het ziet er goed uit voor The Business. Goed Weekend.

5 DECEMBER 1998 GENERATIEKLOOF

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN