INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Sra. Liesbeth Halbertsma. Koningin Astridboulevard 2. NL 2202 BJ NOORDWIJK Países Bajos. Kenmerk: JH/LH990217. Betreft: MAF Torremolinos , dinsdag 16 februari 1999. Beste Liesbeth, Ik heb vanmiddag een bezoek gebracht aan de heer Salisbury van de Princess. Hij heeft de boot nog niet verkocht, maar er zijn naar zijn zeggen nog enkele belangstellenden. Ik heb hem laten weten dat ik nog zo'n 60 miljoen pond tegoed heb van MAF. Nu hij in de VS juridische actie heeft genomen kan hij m.i. door ons ook daar worden berecht. Het lijkt mij zinvol omdat in de VS het no cure, no pay-beginsel geldt. Laat dat maar weten aan de heer Moszkowicz. Dan kan hij ogenblikkelijk aan het werk. Hier is nog niets geregeld. De heer Vertedor doet moeilijk over de bankgarantie omdat die op 1 mei a.s. afloopt. 80% hypotheek wordt verstrekt aan residentes. Ik ben dus al druk aan het werk getogen om dat zo snel mogelijk te regelen op het ayuntamiento (gemeentehuis) en comisaría (politiebureau). Hier op het politiebureau was ook al volop bekend dat Diana mijn partner was. Laat MAF dus maar zo snel mogelijk voor de rechter halen. Belangrijkste getuige in de procedure is de heer Philip Homer, de economic development manager in Stratford-on-Avon (Elizabeth House). De nieuweling in dit proces is Marjolein Bartelds, de dochter van de heer Bartelds. Ik zal haar vanaf vandaag onder mijn vleugels nemen. Voorts meld ik dat ik tot aanstaande donderdag een optie heb op een Renault Espace 2000i. Ik heb er maandag een proefrit mee gemaakt naar het Malaca Instituto. Daar heb ik wederom met Bob Burger gesproken. Hij heeft mijn Letters to Diana ook gelezen. De hypotheek moet morgen rond. Anders kan ik fluiten naar mijn auto en elke seconde tijdverlies is verlies aan kapitaal. Uiteraard delen we alles fifty-fifty als we in gemeenschap van goederen trouwen. Moet kunnen, anders ben ik weer op Ida aangewezen. Dat is echter niet mijn uitgangspunt. Er stond vanmiddag ook iemand in de zee te vissen. Onze Manager Benelux kan hier terecht deze zomer. Dan ga ik met mijn busje naar Wassenaar. Eerst bij de CEOE langs in Madrid. De brief van de heer J.J.H. Koning d.d. 8-2-99 heb ik ontvangen.

Hiervoor mijn dank. Ik hoop dat je al ver bent gevorderd in de Malietoren. Mijn schilderij vraagt immers nog om een goede plaats. Dan drink ik nu een glaasje cava en ga vroeg naar bed. Kom maar gauw op bezoek. Er is hier plaats voor vijf personen. Ook in de bus. Leuk voor een actieve vakantie. 007 heeft hier al een voorbeeld gegeven in Bilbao. Het wordt hoogtijd dat er ook een film wordt gemaakt van 001! Ik heb geen bezwaar tegen een beetje fantasie. Als het maar betaalt! José María zie ik thans ook regelmatig op de TV. Leuk, al die bekenden weer te zien. Juan Carlos en Sofîa hebben vandaag het Robbeneiland bezocht. Zij waren zichtbaar onder de indruk. Het wordt tijd dat Wij eens een reisje met hen maken. Naar Windsor. Het proces is inmiddels op gang gebracht op TVE2 in een film met de titel El Efecto Mariposa en speelt zich af in Londen. Mariposa = Green and Golden Butterfly. Woensdag, 17 februari 1999. 10.15 Marjolein regelt alles. Groetjes, John.

23 FEBRUARI 1999 TUSSENRAPPORTAGE

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN