INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Zaterdag 6 maart 1999. Ingrid heb ik vanmiddag de volgende tekst doen toekomen op floppy: COUNSELLING-GESPREK. De begeleidende brief luidt: "Torremolinos, zaterdag 6 maart 1999. Beste Ingrid. Aansluitend op ons telefoongesprek van afgelopen woensdagmiddag ontvang je hierbij al een reactie op jouw brief van 1 maart. Aangezien ik hier niet over een printer beschik stuur ik de info op floppy (MacWrite en MS Works). Ik neem aan dat je op de Baak nog wel een "Apple"-tje hebt staan. Ellie van Egmond kan je er in ieder geval mee helpen. Graag ontvang ik op korte termijn een reactie. Vooral op de vraag of jullie mij aan opslagruimte kunnen helpen voor mijn bedrijfsinformatie. Dan kan ik dat materiaal gelijk verhuizen op 7 april en tijd is geld. Hartelijke Groet, John." In mijn medisch rapport las ik aan het eind van de 'therapie': "patient is bekende van de redacteur van de Telegraaf". Als ik mij niet vergis was dat toen de heer Bakker, echtgenoot van mevrouw Els Bakker en thans docente Spaans aan het Revius te Doorn. Op de Maarnse Grindweg ben ik ooit nog een pand wezen bezichtigen ten behoeve van mijn nieuwe bedrijf. Daar is in een later stadium de heer Herman Wijffels gaan wonen. De bossen rond de Maarnse Grindweg zijn voor mij geen onbekend terrein. Ook niet voor jou. Jij hebt mij daar ooit eens afgezet toen je onderweg was naar Gijs van Amstel in Wijk bij Duurstede. Alle informatie roept dus veel bij mij op, zoals je begrijpt. Een ultimatum had ik al gesteld. Daar komt nu een tweede overheen: 1 april 1999 Start Cervantes Management Centre Noordwijk. Het onbekende gebied waar ik zou kunnen verdwalen is Gibraltar. Daarom stuur ik je maandag weer een verslag met ons beiden op grote hoogte en hét symbool van de Golden Heart Foundation. Dan ga ik nu weer naar de sauna in Hotel Cervantes op de negende etage. Dan blijf ik in de sfeer. Het wordt echter wel tijd dat mijn investering eruit komt. Jíj bent dus aan zet.

7 MAART 1999 ULTIMATUM IS VANDAAG HET THEMA

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN