INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

30 maart 1999 Betreft: HERMANDAD Kenmerk: JH/LH990330 Beste Liesbeth,

Nijmegen, dinsdag 30 maart 1999
Ik denk aan Sylvia Tóth. Ik lees vandaag over haar Sylvia Toth nog eens miljoenen rijker. De Financiële Telegraaf meldt in dit verband dat het Belgische Creyf's een half miljard heeft geboden voor Content. De tijd is nu dus rijp dat Sylvia in Cervantes Recruitment & Selection stapt en in de holding gaat participeren. Zij kan zich dan geheel uit Content terugtrekken en zich aan een soortgelijke activiteit gaan wijden die haar een wereldwijde bekendheid zal gaan opleveren in Spanje en Latijns-Amerika. Ik denk niet dat je haar als concurrentie behoeft te beschouwen. Uiteindelijk is zij een oud-collega uit de tijd dat zij deel uitmaakte van het stichtingsbestuur van de Baak. Ik heb Sylvia graag in onze organisatie. Gezien haar sterke affiniteit met de voetbalsport (KNVB) kan zij van wezenlijk belang worden in Barcelona en Madrid. Ik neem aan dat het management van Real en Barça hier reeds rekening mee houdt. Met name na mijn faxbericht aan Knijff & Partners op 11 maart jongstleden (9.30) vanuit Spanje. De enigen die het slechtste in mij kunnen boven brengen zijn advocaten als Kees Korvinus, Abraham Moszkowicz en Oscar Hammerstein. Op de achterzijde van deze horoscoop staat het artikel over de aanslag op de Amsterdamse kunstschilder Bob Scholte. De heer Scholte heeft blijkbaar nooit begrepen dat de actie klaarblijkelijk gericht was op advocaat Oscar Hammerstein, die in die tijd in de Telegraaf werd aangeduid met de naam "Oscar de Witwasser".
Mr. Kees Korvinus is de raadsman van de deze week door de Hoge Raad vrijgesproken Etienne Urka. Kees is een oud-klasgenoot van mij en Herman op het Nijmeegs Lyceum. De heer Urka is ook nog ter sprake gekomen tijdens mijn laatste bezoek aan Het Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden in juli 1997. Dat was exact in de tijd dat Diana door de Egyptenaar was gekidnapped en naar Saint Tropez ontvoerd. Ik verzond vandaag bijgaande brief HERMANDAD aan Herman de Koning. Dat bootje is voor mij een symbool voor een nieuwe toekomst. Ik hoop dat we hem samen snel van wal kunnen laten steken. Hartelijke groet. Bijlage: Brief HERMANDAD d.d. 30 maart 1999 P.S. 'Hermandad' betekent niet alleen 'politie' maar ook 'Broederschap'. Laten we dat er maar inhouden.

1 APRIL 1999 MAAND VAN DE WAARHEID 1999

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN