INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

JH/LH990601. Betreft: LIEFDE IS... ...HAAR VERRASSEN Dinsdag 1 juni 1999, Dear Elizabeth, Dat plaatje doet mij denken aan die vijftig rozen die ik jou in juni 1991 thuis heb laten bezorgen. Daar heb ik nooit meer een reactie op ontvangen. Ik hoop dat je het rode shirtje nu ook in goede orde hebt ontvangen. Ik heb het met liefde gekocht bij de Engelsen. Ik zal mij wat minder sterk profileren dan de afgelopen tijd. Dat neemt niet weg dat ik vast een voorschot heb genomen op hetgeen ons voor de boeg staat. Het was inderdaad niet zo'n sprankelende dag, hoewel het thans ongeveer 32 graden in de schaduw is, hier ter plaatse. Vanmorgen zat ik al om half acht in de trein naar Málaga. Bus 20 bracht mij van La Alameda naar het Hospital Universitaria.

Daar moest ik ook weer een nummertje trekken om een afspraak te maken met de internist. Dat gebeurt aanstaande maandag 7 juni om 9.20 uur. Dat gaat lekker vlot hier. Er is dan precies een maand overheen gegaan sinds mijn gesprek met mijn Spaanse huisarts op 7 mei jongstleden. Na terugkeer in Torremolinos ben ik nog even bij mevrouw Carmen Ciudad binnengewandeld in het Palacio de Congresos. Ze kennen me hier al goed. Carmen was niet aanwezig. Wél haar secretaresse. Die heb ik een fotokopie gegeven van jullie smoelenblad. Goed dat jouw foto er ook op staat. Dan weten ze in ieder geval met wie ze te maken hebben. Ook heb ik een kopie verstrekt van de uitnodiging voor 17 juni en de pagina van de Baak-kring waarop mijn functie staat aangegeven. Tenslotte heb ik nog een kopie achtergelaten van de brief van Milagros uit Madrid. Pepe mag immers niet ontbreken volgend jaar. Dat geldt ook voor Sylvia Tóth en Cor Boonstra. Ik heb vernomen dat zij weer bij elkaar zijn. Dat is een goede zaak. Nu kunnen ze weer verder met onze Toco. Ook Louis van Gaal is weer in beeld. Hij heeft in Barcelona zeven haringen naar binnen laten glijden. Ik mag aannemen dat ons zevende project thans in een vergevorderd stadium verkeert. Hij mag met zijn club volgend jaar hier ook op bezoek komen. Voetbalclub Málaga C.F. is zondag namelijk kampioen geworden van de Segunda División en gaan thans "de primera".

De hele Costa del Sol stond op zijn kop. De Paseo de Cervantes was gisteravond één grote feestende massa. Zoals bij Feijenoord. Maar wél iets beschaafder. Ik lees dat er geknoeid is met subsidiegelden van het Europees Sociaal Fonds. Goed dat Wij ons niet met die praktijken hebben ingelaten, maar ons geld met hard werken verdienen. Ik verzond de volgende brief: LOGEREN.

2 JUNI 1999 PAVO REAL

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN