INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

24 juni 1999. Betreft: PLANNING Kenmerk: JH/LH990624. Dear Elizabeth, Nijmegen, donderdag 24 juni 1999. Het was een goed advies van de astroloog om mijn dagboek nog eens na te lopen. Zo kwam ik in mijn brief van 29 maart de datum 28 september 1999 nog tegen. Daarom heb ik gisteravond mijn persoonsrapport nog uitgedraaid. Daarin staat een huwelijksdatum vermeld op 28 september. Als je het daarmee eens bent, laat het dan maar weten. Er is dan immers nog heel wat werk aan de winkel en vraag ik mij af of het zin heeft om nog naar Spanje te gaan vóór die tijd. Ik werk uiteraard het liefst naar een feest toe. Daar hebben we de komende drie maanden dan hard voor nodig. Qua planning moet dat lukken. Dat zou mij in 1997 ook gelukt hebben. Ik heb dan wel jouw ja-woord nodig. Anders zit ik hier voor joker achter de tekstverwerker en ik ga ervan uit dat je daar niet jouw medewerking aan zult verlenen. Ik zal je daarom ook het Reunion-programma met de hierin opgenomen informatie doen toekomen. Dat is voorlopig gratis. Als ik het goed heb heb ik de heer Heinrichs ook nog zien fietsen in Kaag afgelopen donderdag. Ik kan mij hebben vergist, want het is al zo lang geleden dat ik in de Willem de Zwijgerlaan op bezoek ben geweest in Oegstgeest. De goede man keek mij deze keer aan alsof ik hem van een probleem heb verlost. Dat doet mij deugd. Ik ben mijn vrienden immers graag ter wille en hoop dat zij er beter van worden.

Liefde is... ...één rode roos
En wat is dan wel niet de betekenis van 25 rode rozen? Of vijftig? Zaterdag dendert de paardenboot door Noordwijk. Dat is een mooie gelegenheid om weer eens langs te komen. Je kunt dan ook een keer feedback geven 'on my letters'. In Huis ter Duin of zo. Ik zal morgen weer een auto huren in Utrecht. Dan ga ik er morgenavond weer mee naar Kaag, tenzij ik bij Mark en Caroline kan logeren. Ik zal dan ook de floppies afgeven bij de receptie. Je kunt het beste iedereen maar gelijk geven en in zijn of haar wezen laten. Mensen zijn immers nooit van hun overtuiging af te brengen ondanks alle pogingen 'to change'. De Telegraaf heeft het thema vandaag aardig in beeld met de vraag "Gaat John eindelijk trouwen?". Dat is een goede vraag. Ik denk wel dat het weer hoogtijd wordt. Er worden volgens diezelfde krant jaarlijks 60 vrouwen vermoord door ex-man. Ik begrijp niet waarom die heren daar zo'n probleem van maken. Het is toch zalig als de ex-vrouw zo goed is om ze nog een keer de vrijheid te gunnen? Ik heb er veel plezier aan beleefd in de afgelopen zeven jaar. Leuk is ook het artikel 'Acht bruiden en een bruidegom'. Zo gek hoef je het voor mij niet te maken. Ik heb er aan één al voldoende. Het is maar goed dat Gerrit Zalm even heeft gewacht met het uitbetalen van het 'tipgeld'. Er blijkt volgens het artikel 'Kalsbeek: Korthals wist van drugsdeals' voor mogelijk miljarden guldens aan drugs te zijn doorgevoerd. Als we daar tien procent van kunnen toucheren, kunnen we nog een aardig feestje bouwen. Drugs zijn immers verboden volgens de opiumwet. Ik zie wel. Ik ben benieuwd of de heer Docters van Leeuwen al is wezen darten in King Arthur's Pub. Wellicht kan hij zich dan ook nog bezig houden met het ophelderen van de verhalen rond bijgaande brief uit Windermere.

Daarbij denk ik op de eerste plaats aan de Cable Turtle. Jij bent wel in staat om die te repareren, denk ik. Of het moet onze getuige zijn. Tot zaterdag! Bijlagen: Persoonsrapport d.d. 23 juni 1999; Kopie brief uit Windermere d.d. 22 juni 1999.

25 JUNI 1996 PLANNING (2)

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN