INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Datum: Vrijdag 16 december 2005 Betreft: ONCE IN ROYAL DAVID'S CITY Kenmerk: 20051216JHLH Dear Elizabeth, Ik ben op zoek geweest naar Christmas carols van het boys choir van King's College Cambridge. Echter niet verkrijgbaar. Wellicht ga ik er volgend jaar weer naartoe vanuit Althorp als ik daar ben ingeburgerd en mijn Britse partners daartoe een besluit hebben genomen. Op de EO de reportage gezien over de Poolse generaal Borosovski en de commentaren van o.a. Prins Bernhard. Veel historisch materiaal over operatie Market Garden en de Slag om Arnhem. Een thema dat mij en mijn vader altijd heeft beziggehouden en dat ik ook met Steven Spielberg heb besproken. Dit is ook mijn belangrijkste drijfveer om het Gelredome in Prinses Diana Stadion om te dopen. Ik zag Steven ook weer op de televisie. Hij heeft nu een film geproduceerd over de gijzelingsacties tijdens de Olympische Spelen in München in 1972. Hij hecht aan een volledig waarheidsgehalte. Ik hoop dat hij nu de tijd krijgt om zich aan de productie van THE ANGEL ON THE BRIDGE te wijden. De nagedachtenis van Veldmaarschalk Montgomery zal hier vanzelfsprekend ook een plaats in verwerven. Ondanks het feit dat Prins Bernhard hem een onmogelijk persoon heeft gevonden. Wijsheid achteraf is altijd eenvoudiger dan proactief denken en handelen. Op de lokale Nijmeegse televisie zag ik twee hoofdkandidaten voor de titel DE GROOTSTE NIJMEGENAAR ALLER TIJDEN. Een kickbokser. Ik schaam mij dood. Heb ik daarvoor de eer van mijn geboortestad hoog gehouden all over the world? Mijn voorgenomen gesprek met Freya Van den Bossche zal ook wel geen doorgang vinden gelet op het bericht Motie van wantrouwen vice-premier België. Dat neemt niet weg dat ik na acht jaar wel eens een reactie mag verwachten op mijn brief van 26 juli 1997. Jean-Luc Dehaene is mede verantwoordelijk voor de ongevraagde uitbreiding van de Europese Unie die tot de problemen heeft geleid waar Brussel thans mee kampt als verwoord in Nog geen akkoord EU-begroting. De statistiek. 213 bezoeken. Gemiddeld 246. Jaartotaal 208.253. In de Top 100 van 1185 verwijzende pagina's staat Cervantesweb België My Dear Royal Highness thans op plaats 5. Verder geen bijzondere veranderingen. For the record: Britten bereid tot 'flexibiliteit' EU-bijdrage Het belangrijkste nieuws voor ons geplande communicatiebedrijf: Scheiding tussen KPN en Staat ZIJ MOGEN PARTICIPEREN, MAAR OVERNEMEN NOOIT!!!! Er ligt dus weer een zeer zware verantwoordelijkheid op jouw schouders. Hieraan kan Tineke Netelenbos ook een bijdrage leveren. De creativiteit van mijn kinderen hoef ik niet aan te moedigen. Daarover beschikken zij al in hoge mate. Ik ga nu naar Wellecom in Ellecom.

DE HEEREN VAN NIJMEGEN

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN