INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Datum: Donderdag 8 juni 2006 Betreft: FUNCTIONALITEIT Kenmerk: 20060608JHLH Woensdag 7 juni 2006 Dear Elizabeth, Mijn brief 060606 van 28 pagina's heb ik samen met de CD 20060607www.cervantes.nu om 18:30 ter verzending in de brievenbus van het postkantoor Nijmegen-Dukenburg gedeponeerd. Daarna werd ik gebeld door dezelfde medewerker van Het Net die gisteren ook belde toen ik mij in de bioscoop bevond. Wij hebben het probleem nu doorgesproken. Hij zal contact opnemen met de technische dienst van hun klantenservice en hen met mij in contact brengen via mijn mobiele telefoon teneinde de aansluiting te herstellen. Ik vind het jammer dat ik verstoken ben van het nieuws. Zo zag ik zojuist pas dat Onze Collega's Prins Constantijn en Laurentien hun derde kind aangaven bij de Burgerlijke Stand in de Residentie: Gravin Leonore. Zaterdag geboren. Ik heb het nog net even op mijn brief kunnen krabbelen. Ik hoop dat die communicatie in de nabije toekomst weer wat vlotter verloopt. Ik heb Constantijn immers al sinds mijn briefwisseling met Herman de Koning op het oog als toekomstige Koning van Nederland. Dit vanzelfsprekend wanneer Willem-Alexander en Máxima alsnog mochten besluiten verantwoordelijkheden inzake de STICHTING CERVANTES BENELUX op zich te willen nemen. Zij wonen THANS immers reeds in het pand dat ik al in de zomer van 1996 voor de STICHTING CERVANTES BENELUX op het oog heb. En wie is een betere bruggenbouwer met Spanje en Latijns-Amerika dan de Argentijnse echtgenote van ONZE KROONPRINS. Dat heb ik het echtpaar uit SOESTDIJK

op TWEEDE PINKSTERDAG uiteengezet in DE ENGELENBURG nadat zij de foto's van mij en DIANA hadden bewonderd. Wij hebben met ons koningshuis nu niet alleen meer te maken met NEDERLAND, maar met de gehele EUROPESE UNIE. De ADEL heeft de langste ervaring met het besturen van dergelijke grote gebieden. PRINSES LAURENTIEN is als dochter van onze MINISTER VAN ECONOMISCHE ZAKEN en studiegenoot van KONINGIN BEATRIX goed ingevoerd in aangelegenheden de STAAT DER NEDERLANDEN betreffende. Ik ben dan ook van mening dat zij het aan hun eer verplicht zijn HET NEDERLANDSE VOLK vanuit die specifieke deskundigheid te dienen.

Donderdag 8 juni 2006 9:35 Aangezien ik niet weet hoever je bent gevorderd met de bestuurssamenstelling van ONZE HOLDING kan ik niet direct een bindend advies afgeven inzake de ontwikkeling terzake van vandaag. RTL7 maakte vanmorgen al rond 09:15 bekend dat er veranderingen gaande zijn bij ENDEMOL en dat TELEFÓNICA heeft besloten niet te lichtvaardig tot verkoop van aandelen ENDEMOL over te gaan. Idealiter zouden al die aandelen in de holding kunnen worden ondergebracht zodat CERVANTES PRODUCTIONS de activiteiten van ENDEMOL geruisloos kan voortzetten. Het is mij duidelijk dat hierover geen mededelingen kunnen worden gedaan omdat het spook van handel met voorkennis altijd op de loer ligt en de ontwikkeling van ONS BEDRIJF wederom kan verstoren. Het spreekt vanzelf dat ik verkoop van ENDEMOL aan een organisatie die niet binnen mijn beleidskader past volledig van de hand wijs en derhalve dient te worden voorkomen. 13:20 Ontvangen:

Klantnummer: 21304318 Mevrouw J. van der Heijden Zwanenveld 9131 6538 SJ NIJMEGEN Amersfoort, 6 juni 2006 Onderwerp: Ontvangstbevestiging Geachte mevrouw van der Heijden, Hierbij bevestigen wij de ontvangst van uw reactie. Deze hebben wij ontvangen op 06-06-2006 en wordt zo snel mogelijk behandeld onder nummer 3117830. Met vriendelijke groet, Boukje Bügel-Gabreëls Directeur Marketing & Sales. Hierbij ga ik ervan uit dat dit een ontvangstbevestiging is van mijn brief van 1 juni, die zowel door mij als mijn moeder is ondertekend. Het is Mevrouw Bügel-Gabreëls klaarblijkelijk nog niet bekend dat ik geen dame ben. Dat is ED NIJPELS ook eens overkomen in juli 1997. Het geeft echter wel aan dat men bij Het Net klaarblijkelijkelijk zorgvuldig omgaat met de privacy-bescherming. Dat is eveneens van belang voor de zorgvuldige ombouw van KPN en Telefónica in CERVANTES COMMUNICATIONS. Als ik weer eens een cadeau voor jou zou kopen zal dat weer op TRANSPARANTIE slaan en de opmerking de wereld hangt van codes aan elkaar. Indertijd vond je twee flessen wijn al teveel inzake de oprichting van het INSTITUTO CERVANTES BENELUX. Je vond een kaartje toen al voldoende. Ik niet dus. De Telegraaf publiceerde vandaag een foto van Leonore. Ik citeer de Telegraaf: Getuigen bij de aangifte waren Constantijns schoonvader, minister Laurens Jan Brinkhorst en premier Jan Peter Balkenende. De prins vertelde dat zijn jongste dochter Leonore heet, omdat prinses Laurentien en hij dat een mooie naam vinden. Zij is niet naar iemand vernoemd. De naam roept bij mij echter wel enige associaties op. Te beginnen met de term DE KONING ZAL UW RECHTER ZIJN uit de opera ELEONORE van LUDWIG VAN BEETHOVEN. Direct in verband daarmee denk ik aan onze eigen collega LEONORE THOLEN als vermeld in REPORT 4B POINT OF NO RETURN

en tot slot vanzelfsprekend aan de dochter van ONZE SPAANSE KROONPRINS en zijn echtgenote.

De reactie van Prins Constantijn bevestigt al direct het door mij hierboven vermelde statement dat hij zich met zijn echtgenote beter met NEDERLANDSE STAATSZAKEN kan bezighouden dan met de relatie met HET SPAANSE KONINGSHUIS. De titel van dit plaatje attendeert mij ook nog op het feit dat ik nog steeds in afwachting ben van de toekenning van de GRAFELIJKE TITEL als vermeld in mijn brief ERKENNING van 28 MAART 1997 aan de HOGE RAAD VAN ADEL. LIEFDE IS... ...GELIJK OPGAAN FIFTY... ...FIFTY dus. Dat aanbod blijft vanzelfsprekend gehandhaafd. EEN MAN EEN MAN... ...EEN WOORD EEN WOORD. Zoals ik ook met DIANA heb afgesproken en afgelopen TWEEDE PINKSTERDAG met mevrouw DAMSTRA heb besproken, dienen WIJ eerst alle zakelijke aangelegenheden af te werken. Persoonlijke ontwikkelingen kunnen in een later stadium worden besproken. Dit is - onvoorziene omstandigheden daargelaten - mijn voorlaatste brief voordat ik naar Spanje terugkeer.

9 JUNI 2006 DE DA VINCI CODE

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN