INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Datum: Vrijdag 8 september 2006 Kenmerk 20060908JHLH

FOTO BOVEN: 2005 LA PAZ DE VALLADOLID

Dear Elizabeth, Woensdag 6 september 2006 Brief TOGETHER AGAIN heb ik vandaag met de CD 20060904www.cervantes.nu om 17:20 ter verzending in de brievenbus van het postkantoor Nijmegen-Dukenburg gedeponeerd. Ook heb ik weer een mobiele telefoon en ben dus weer op mijn bekende gsm-nummer bereikbaar.

Donderdag 7 september 2006 09:55 In Nijmegen heb ik weer even verbinding met het internet met mijn nieuwe computer. Dat geldt niet voor de oude computer. Ik kan dus nog niet uploaden. 9:58 Verbinding met internet verbroken terwijl ik de statistieken raadpleegde. Vermoedelijk had ik verbinding via het wireless systeem. 11:25 Brief ADSL-AANSLUITING OP IMAC (6) aangetekend verzonden onder nummer 3S RRCA 9129732 aan mevrouw Boukje Bügel Gabreëls van Het Net.

Vanaf 13:51 tot 16:10 naar Utrecht geweest. Op mijn nieuwe laptop MacBook Pro gewerkt aan mijn eerste nieuwsbrief (aangehecht). Ik citeer.

Vandaag ben ik met de trein van 13:51 vanuit Nijmegen-Dukenburg naar Utrecht gereisd. Aankomst 's-Hertogenbosch 13:25. Vertrek 13:30 In de Metro lees ik dat er nog steeds veel Nederlanders in een Spaanse cel zitten. In Spanje 233 op dit moment. Vorige week had ik hierover in de Engelse bar aan de Calle Loma de los Riscos in Torremolinos nog een gesprek met de Engelsman Gary, de voormalige eigenaar van bar Kliko aan de Calle Casablanca. Hij liet zijn landgenoten weten dat softdrugs in Nederland gelegaliseerd zijn. lk heb hem hierop laten weten dat dat een gigantisch wijdverbreid misverstand is. "It's completely forbidden and against the law" heb ik hem gezegd. Waarop hij antwoordde: "Excuse me John. I did'nt know that". Op zijn vraag hoe het dan kwam dat men in Amsterdam zo gemakkelijk aan softdrugs kan komen heb ik hem laten weten dat "the Dutch government always has been too weak." De laatste avond van mijn verblijf in Torremolinos afgelopen maandag 4 september had ik mijn laatste gesprek met Martin inzake de ontwikkelingsstrategie van Cervantes Holding. Bij mijn terugkeer naar huis was hetzelfde gezelschap in de bar aan de Calle Loma de los Riscos weer aanwezig. De bar was echter van de buitenzijde met een hangslot afgesloten. Het is dus zaak dat de Nederlandse regering in haar voorlichtingscampagnes nog duidelijker wordt dan voorheen. Het zal veel landgenoten nog meer ellende besparen. Volgens het artikel in de Metro waarschuwt het Ministerie van Buitenlandse Zaken al via de website drugssmokkel.nl Ook lees ik het artikel ROEP OM AFTREDEN BLAIR Dit kan ik mij nu goed voorstellen. Vanaf zijn aantreden op 5 mei 1997 heeft hij praktisch al mijn adviezen in de wind geslagen en Mohamed Al Fayed voortdurend de hand boven het hoofd gehouden. Het was dus niet verwonderlijk dat men in De Klikspaan pas nog het lied AL FAYED, AL FAYED JE HEBT MIJ BELOGEN EN BEDROGEN heeft aangeheven op de avond waarop ik enkele schrammetjes heb opgelopen. Ook zong men bij die gelegenheid het bekende Nederlandse volkslied VUILE LEUGENAAR, PAK JIJ JOUW KOFFERS MAAR. Wel een beetje grof in de mond, maar in overeenstemming met de werkelijkheid. 14:00 Aankomst Utrecht. 14:15 Postbus 689 geledigd. Geen bijzonderheden. M.u.v. Foco juli 2006 van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland. Het artikel EL ESPAÑOL DIGITAL maakt melding van www.cervantesvirtual.com. Het is nog onduidelijk op welke wijze de rechten terzake zijn verdeeld in de Benelux. Een bezoek aan DE NATIONALE E-MARKETING CONFERENTIE in het Media Plaza leek mij prematuur. Met name in verband met hetgeen ik op 18 augustus 2006 aan Liesbeth Halbertsma heb geschreven. Ook VIVA ESPAÑA zomer 2006 ontvangen ter attentie van het INSTITUTO CERVANTES BENELUX.

14:04 Vertrek uit Utrecht richting 's-Hertogenbosch. Tony Blair is het aan zijn eer verplicht een helder antwoord op mijn brief van 18 september 1998 te geven inzake THE PUBLICATION OF THE FALSE LAST WILL OF THE PRINCESS OF WALES. Aankomst 's-Hertogenbosch 15:30 Vertrek 15:38 Aankomst Nijmegen Dukenburg 16:10. Vanavond BRIEVEN AAN DIANA, PRINSES VAN WALES om 18:45 ter verzending in de brievenbus van het postkantoor Nijmegen-Dukenburg gedeponeerd. De Telegraaf gekocht. Dit doet mij denken aan MONNIKENWERK. Van YOYO kreeg ik het PROGRAMMA-OVERZICHT T/M DEC. 2006. Te beginnen met de Open dagen in Arnhem aanstaande zaterdag en zondag 9 en 10 september. Daar zal ik weer eens een kijkje gaan nemen. Inzake de loterij houd ik het voorlopig bij FRAU ADERHOLT AUS BERLIN. Een half jaar gokken vind ik meer dan genoeg. Ik heb wel hulp nodig bij het werken met mijn nieuwe computer. Hiertoe zal ik mij wenden tot MARCO DE RUYTER IN LOENEN. Ik ontving vandaag overigens wel weer nieuwe royalties van TRAFFORD.

Met het verhaal van Bruce Batchelor. Dit is dus ook EEN NIEUW BEGIN/A NEW START. Ik geef er de voorkeur aan dat een tweede druk met een ROYAL RECOMMENDATION van HER ROYAL MAJESTY THE QUEEN als luxe uitvoering op de eerste plaats wordt verkocht in de GIFTSHOP van ALTHORP HOUSE.

LIEFDE IS... ... HAAR ELKE DAG BEZOEKEN

Als dat weer mag van GIJS. Inzake de ontwikkeling van CERVANTES COMMUNICATIONS en CERVANTES PRODUCTIONS las ik in de Financiële Telegraaf TELEFÓNICA SLECHT HORDE VERKOOP ENDEMOL-BELANG Ik heb vooralsnog geen enkele behoefte aan een Franse tak in CERVANTES PRODUCTIONS en CERVANTES TELEVISION. Het is wel opmerkelijk dat in dit artikel melding is gemaakt van de wens van Telefónica om Endemol af te stoten terwijl het probleem inzake de golden share op Vrijdag 16 december 2005 schijnt te zijn opgelost. Al bij al is het dan ook wel verstandiger om inzake de verdere ontwikkeling van ONS BEDRIJF uitsluitend te werken met bestuurders die ONZE BELEIDSLIJNEN volledig ondersteunen en tot uitvoering brengen.

Vrijdag 8 september 2006 De Telegraaf: Paleis Soestdijk museum Op zich vind ik de eerste optie geen slechte gedachte. Het past grotendeels binnen mijn beleidsdoelstellingen en ik blijf dan ook van mening dat de toegevoegde waarde zal worden gevonden in de vestiging van de EUROPEAN CERVANTES FOUNDATION in PALEIS SOESTDIJK. FEMKE van UWE MAJESTEIT - als vermeld in mijn brief van 8 DECEMBER 2004 - werkt in Torremolinos thans in de bar JUEGO 2000. Direct naast de ingang van het treinstation op de PLAZA DE LA NOGALERA. Zij is inmiddels moeder van een dochtertje geworden. Bij de machtige organisatie denk ik op de eerste plaats aan de VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA. De kranten staan vandaag bol over de leugens van de ILLEGALE PRESIDENT van dat land terwijl onze goede vriend BILL CLINTON in bijgaand artikel CLINTON WOEST OP TV-MAKERS met PRESIDENT CLINTON is aangeduid.

Voor zover ik heb begrepen werkt Charles Spencer ook voor ABC. Ik zie de ontwikkelingen dus met belangstelling tegemoet. IK BEN ER ALS JE ME NODIG HEBT. LIEFDE IS... ...DE WERELDVALUTA Laten we dan maar beginnen met de BANK CERVANTES BENELUX. Wat DIRK SCHERINGA kan kunnen WIJ ook.

12 SEPTEMBER 2006 VAN DE ZEVENDE NAAR DE ACHTSTE HEMEL

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN