INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Datum: Dinsdag 20 maart 2012 Betreft: PIED-À-TERRE IN NIJMEGEN OPGEZEGD Kenmerk: 20120320JHLH Beste Liesbeth, Afgelopen zondag 17 maart 2012 heb ik voor het eerst sinds het voorjaar van 1987 weer eens een bezoek gebracht aan het Terras aan de Maas in Maastricht, zoals je kunt zien op onderstaande foto's.Het was op deze plek waar Dr Jacques Koolschijn, voorzitter en medebestuurlid van de Vereniging van instellingen voor Buitenschools Mondeling Onderwijs VBMO mij toen in aanwezigheid van medebestuurslid
H. Dinkgreve vóór ons bezoek aan de hoofdvestiging van de Open Universiteit in Heerlen heeft geadviseerd een gespecialiseerd instituut Spaans op te bouwen. Dit heeft naar mijn stellige overtuiging vanaf ons gesprek op 5 januari 1991 in Noordwijk geleid tot de totstandkoming van het Instituto Cervantes. De Sint Servaasbrug op de achtergrond is als oudste brug van Nederland wel zeer illustratief binnen het thema bruggen bouwen. Ik hoop dan ook dat jij erin bent geslaagd om de bruggen te bouwen tussen het Spaanse Instituto Cervantes, de Limited Company Instituto Cervantes England and Wales en de Stichting Cervantes Benelux conform de berichtgeving die ik jou gedurende de afgelopen twintig jaar heb doen toekomen. Om budgettaire redenen heb ik mijn huurcontract van het pand Zwanenveld 9131 te Nijmegen per 1 mei aanstaande opgezegd en besloten mij wederom terug te trekken aan de Costa del Sol. Dat neemt niet weg dat ik bereid blijf mijn verantwoordelijkheden als voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux, eigenaar van het handelsmerk Instituto Cervantes Benelux en directeur/eigenaar van de Limited Company Instituto Cervantes England and Wales te blijven voortzetten en hoop dan ook dat jij erin zult slagen deze activiteiten op korte termijn op bedrijfseconomisch haalbare basis onder te brengen in Paleis Soestdijk. Aanstaande zaterdag 24 maart 2012 ben ik te gast op de jaarvergadering van de Vereniging van Leraren in Levende Talen in Utrecht en op 31 maart 2012 op de jaarvergadering van de Vereniging van Docenten Spaans in Nederland, Daarom doe ik vandaag ook een afschrift van dit bericht toekomen aan de Voorzitter van de Vereniging van Leraren in Levende Talen, het Bestuur van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland en de secretaris/penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux. Hartelijke groet en graag tot ziens in Soestdijk.
JOHN VAN DER HEYDEN P.S. Het vestigingsadres van de Stichting Cervantes Benelux in Nijmegen blijft ongewijzigd. CC DE VOORZITTER VAN DE VERENIGING VAN LERAREN IN LEVENDE TALEN, BESTUUR VAN DE VERENIGING DOCENTEN SPAANS IN NEDERLAND en de SECRETARIS/PENNINGMEESTER van de STICHTING CERVANTES BENELUX.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN