INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

31 augustus 2000. Betreft: VANDAAG IS HET BEGONNEN Kenmerk: JH/PO20000831. Nijmegen-Dukenburg, donderdag 31 augustus 2000. Beste Peter, Al-Fayed is gestart. De Gelderlander van vandaag: Al-Fayed wil 'geheime dossiers' over Dodi en Diana zien. Door onze correspondent BOB VAN HUÉT. Leden van de koninklijke familie herdachten Diana afgelopen zondag in een dienst nabij het Schotse buitenverblijf Balmoral.

28 DECEMBER 1999

Ik neem aan dat het hier Cathrie's Church betreft. Dat stel ik zeer van de Britse Koninklijke Familie op prijs. Uiteindelijk ben ik vandaag drie jaar ongehuwd weduwnaar en ben ik niet voor niets op 28 december naar Balmoral gereden. Liefde is... ...hem laten uitrazen. Dat is een goede suggestie. Hopelijk komt de vader van de ontvoerder van mijn 'novia' tot bezinning als hij zich realiseert wat de ware toedracht is geweest en zijn eigen verantwoordelijkheid terzake. Hij mag MI6 geen verwijten maken. Uiteindelijk is die dienst verantwoordelijk voor de veiligheid van de leden van de Koninklijke Familie. Dus ook voor de moeder van de kroonprins. Uiteraard persisteer ik in al mijn punten jegens de claim die Wij op de heer Al Fayed hebben. De zaak is - naast de onderhandelingen met Telefónica - wel van belang voor de ontwikkeling van ons bedrijf. Ten gevolge van de thans lopende procedure MAF/CIA is het klaarblijkelijk nog niet mogelijk voor onze holding om in aandelen KPN te investeren. De Telegraaf meldt: Staat behoudt dit jaar KPN-aandeel. Heel verstandig van onze Minister van Financiën. Nu kan ik met een gerust hart naar Marks buluitreiking. Dus ook al een suggestie om met de genealogie aan het werk te gaan. Ik help je daar met alle genoegen een eindje mee op weg. Mevrouw Leny Aben Nederpelt hier uit Nijmegen beschouw ik als een van de meest deskundigen op dit gebied. Zeker zinvol om hiermee eens in contact te treden. Voor de kennis over adellijke families is er veel expertise bij ene Drs. E.H. Halbertsma. Het is mij niet bekend welke 'E.H.' dit is. Ik denk daarbij aan een rood mantelpakje. Dat thema zal vandaag ongetwijfeld weer aan de orde komen in het Academiegebouw in Utrecht. DAN GA IK NU NAAR UTRECHT (13.51) WANT VANDAAG IS HET

1 SEPTEMBER 2000 GRADUATION DAY

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN