INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

19 mei 1998. Betreft: CREATIVITEIT Kenmerk: JH/HS980519. Beste Harry, Ik heb de bevestiging van mijn deelname aan de creatieve sessie ANWB-Wegenwacht van 3 juni 1998 in dank ontvangen.

Ik verheug mij eveneens op onze ontmoeting. De uitnodiging op zich slaat al direct een grote hoeveelheid creativiteit bij mij los op het gebied van produktontwikkeling. Ik weet niet of het past in het kader van de wegenwacht, maar ik denk zelf al aan een leuk produkt onder de naam In het voetspoor van Cervantes. Ik denk hierbij aan een exclusief reizenprogramma naar bestemmingen die door een 'moderne reïncarnatie' van de beroemde Spaanse schrijver in de afgelopen zes jaar zijn bezocht. Ik heb van Liesbeth begrepen dat jullie mijn reisverslag naar Spanje in 1992 al met diepgang hebben besproken. Deze ervaringen maken deel uit van een groter geheel. Ik denk in zijn totaliteit aan een reis die begint en eindigt in Parijs. De reis gaat langs paleizen en kastelen, langs herbergen, 'inns' en 'ventas', langs wereldsteden als Madrid, Londen, Brussel en Parijs, maar ook langs kleine dorpjes als Puerto Lápice en Alba de Tormes. De reis gaat ook naar Engeland: Stratford-upon-Avon, Warwick Castle en Royal Leamington Spa. Ik beschik over een enorme hoeveelheid beeldmateriaal: foto's, dia's en videotapes. Ik ben bereid al dit materiaal in te brengen. Denk er eens over na en gooi het in de groep. Wellicht kan binnen dit kader ook nog jullie probleem Breuker op een creatieve manier worden opgelost door hem - op termijn - hierbij te betrekken. De heer Breuker heeft namelijk ooit in Canada een exclusieve reisorganisatie gerund en beschikt op dit punt ook over een belangrijke expertise. Het lijkt mij belangrijk om de krachten te bundelen en positieve energie te mobiliseren. Nogmaals dank voor je uitnodiging. Ik neem aan dat onder de verblijfskosten die de Baak voor haar rekening neemt ook een overnachting op de Baak is inbegrepen. Dat geeft nog een extra mogelijkheid tot informeel overleg. Bovendien geeft een verblijf op mijn 'thuisbasis' mij altijd een stuk extra inspiratie. Ik zal mijn tekstverwerker dus weer meenemen ten behoeve van het maken van een verwerkingsverslag. Met hartelijke groet, JOHN VAN DER HEYDEN

12 AUGUSTUS 1999 HERKENNING TER ATTENTIE VAN HARRY STARREN VAN DE BAAK TE NOORDWIJK

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN