INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Datum: 21 augustus 1998. Betreft: DE DOORZETTER Kenmerk: JH/ST980821

FOTO BOVEN: 2005 LA PAZ DE VALLADOLID

Geachte mevrouw Tóth, Aansluitend aan mijn brief SCHIPHOL PROJECT heb ik kunnen vaststellen dat u eergisteren een prettige avond heeft meegemaakt tijdens het 15e Metterwoon Lange Voorhout Jazz Festival. Ik heb echter wel te doen met uw nieuwe partner. Ik ben immers ook al jaren op zoek naar een nieuwe relatie. Ik heb daarbij uiteraard ook wel aan u gedacht. Maar ik voelde me nog iets te jong. Vandaar dat ik het in Engeland had gezocht. Ik stel het zeer op prijs dat u heeft kunnen kennismaken met de heer Hans Dijkstal. Ik heb zijn saxofoon ook eens uitgeprobeerd met kerstmis 1996 op Het Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden.

Ik was daar op uitnodiging van een bloedverwante van Mevrouw Rosemary Spencer. Hierover zou ik nog met haar van gedachten wisselen. Ik ben echter nog herstellende van de klap van Parijs van vorig jaar. Inmiddels kan ons bedrijf de lucht in. Aan Cervantes Air wordt al hard gewerkt. En u vraag ik om een korte tijdsinvestering. Ik ben namelijk gewend - met bescheiden middelen tot op heden echter - om aardige dames beroemd te maken. Ik voorzie voor u een rol als Keizerin van Zuid-Amerika. Daartoe heb ik mijn businessplan weer aanzienlijk bijgesteld. Per separate post ontvangt u weer een floppy. Graag verzoek ik u ook álle persoonlijke gegevens in te vullen. Zij zullen met discretie worden behandeld, hoewel heel Nederland inmiddels uw vermogenspositie kent. Het is daarom geen bezwaar als u uitsluitend negentjes moet typen. Als ze maar op de juiste plaats staan. Laat u mij niet te lang wachten? 1 september is de deadline en op het overschrijden van deadlines staat de doodstraf. Dat heeft Dappere Dodo inmiddels aan den lijve ondervonden. Doet u de groeten aan mevrouw Rosemary Spencer. Zodra ik weer een keer in Den Haag kom ga ik wel weer een keer bij haar langs als het haar schikt. Met vriendelijke groet, John L. Van der Heyden. Netherlands. P.S. Zorgt u wel goed voor de heer Boonstra? Want ik wil nog weer een keer met hem naar Madrid.

28 JANUARI 1999 ADRESWIJZIGING TER ATTENTIE VAN DE ZAKENVROUW VAN HET JAAR 1996

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN