INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

VERTROUWELIJK De heer R.R. van Spierenburg WIJCHEN Datum: 23 januari 2002 Betreft: FC CERVANTES ARNHEM Kenmerk: JH/RvS20020123 Nijmegen, woensdag 23 januari 2002 Beste Roel, Ik heb vorige week tevergeefs telefonisch contact met je gezocht. Ik kreeg echter geen aansluiting. Ik wilde je voorstellen samen een keer naar de sauna 'Oase' te gaan in Nederasselt of ergens anders. Jij bent de enige die ik in kennis heb gesteld van mijn plannen met de voetbalclub in Arnhem. Het leek mij leuk hierover verder van gedachten te wisselen. Ik heb de indruk dat de onderhandelingen in 'the final stage' zijn geraakt. Onlangs heb ik het boekje Verspeelde Energie gelezen van Joost van Mierlo over de ontwikkeling van de voetbalclub. Zoals we al eerder hebben besproken denk ik dat er in de toekomst een rol voor je weggelegd is in het toekomstige Prinses Diana Stadion. Inmiddels is mijn boek Letters to Diana, Princess of Wales op de markt gekomen via uitgeverij Trafford Publishing in Canada en verkrijgbaar via internetsite www.trafford.com/robots/01-0341.html. Het is in mijn visie een allesonthullend boekwerk geworden dat ertoe zal leiden dat mijn organisatie als gepland zal worden opgezet. De voetbalclub 'Vitesse' dient daarbij te worden omgezet in FC Cervantes als werkmaatschappij van de op te zetten holding. Op 4 februari ga ik weer naar Spanje terug. Bijgaand ontvang je mijn analyse van de situatie in Arnhem tot op dit moment alsmede de ontwikkelingen waarbij ik persoonlijk betrokken ben. Ik denk dat het voor jou als liefhebber van het voetbalmanagement interessante leesstof is. Op de eerste plaats een uittreksel van Verspeelde Energie met mijn persoonlijke feedback en enkele ontwikkelingen uit de pers. Het belangrijkste lijkt mij nog mijn brief aan Paul van Sliedrecht, Algemeen Directeur Gelredome van 10 januari jongstleden. Houdt de informatie maar onder je. Het lijkt mij wel goed dat je de situatie goed bestudeert en de onderlinge relaties analyseert. Als je nog tijd en zin hebt voor een saunabezoek, laat het dan maar weten. Wellicht kun je mijn boek verkopen aan de in Verspeelde Energie genoemde personen en alle bezoekers van het 'Gelredome'. Tob Swelheim weet er al vanaf sinds 2 februari vorig jaar. Hartelijke groet, ook aan Wil en de kinderen, JOHN L. VAN DER HEYDEN YOUR FORMER NEIGHBOUR FROM NUMBER 28.

10 MAART 2002 FC CERVANTES ARNHEM (2) TER ATTENTIE VAN DE HEER R.R. VAN SPIERENBURG IN WIJCHEN

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN