INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Beste Peter, Nog even aansluitend op mijn fax van zoëven. Weet jij misschien of er een familie 'De la Bruyère de Orange' heeft bestaan? Ik kwam in een flits op die gedachte. Afgelopen woensdag kwam hier op het Maas-Waalkanaal een mooi jacht met de naam 'Duke of Orange' voorbij varen. De boot ging in de richting van het verblijf van de Noorse prinses Märtha die hier een opleiding fysiotherapie volgt. Ik dacht een jongedame te herkennen uit mijn parochie in de Heilig Landstichting met haar vriend Van Buren. Een leuke meid. Haar vader heeft een tandartsenpraktijk aan het eind van de Heijendaalseweg. De Heijendaelseweg komt uit in Weeze, onder Goch, waar Baron Joost van der Heijden (1765-1840) op 26 mei 1789 in het huwelijk trad met Richmund Louise Dorothea van Daell tot Eyll. Zij noemden zich Familie Heijden-Daell. Ook in Vorden is er een Heijendaalseweg. Daar heeft De Familie het langst geresideerd. Op 1 mei jl. bezocht ik het kerkhof in Beusichem. Daar liggen veel Van der Heijdens en Van Burens begraven. Het ziet er naar uit dat de familie Van Buren ook van de Heydense dynastie afkomstig is. Ik heb daarvoor sterke aanwijzingen die ik heb ontvangen van de Heimatverein van Heyden in het Westmünsterland. Mijn familietak komt hoogstwaarschijnlijk uit bij de graven van Culemborg en van Buren. Met name de voornaam 'Floris' wordt in die geslachten veel gebruikt. Werk je overigens nog met onze Kleefse buren samen? Ik heb van het Kleefse Stadtarchiv ook een zeer prettige medewerking bij mijn familie-onderzoek. Ook de 'Echevine' van de Commune de Flémalle et la Région du Condroz in de Ardennen heeft mij haar medewerking toegezegd. Eén van mijn middeleeuwse voorouders is met Godfried van Bouillon op kruistocht gegaan. Hij bezat acht kastelen in Condroz. Kun je me helpen, dan graag. En uiteraard tot wederdienst bereid. Un abrazo.

27 JULI 1996 UITBREIDING WERKGEBIED TER ATTENTIE VAN DE DOOR MIJ OPGERICHTE STICHTING BEROEPSGERICHTE OPLEIDINGEN

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN