INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

TELEFAX Bestemd voor: De Optimist. Ter attentie van: Mischa Mook. Afzender: J.L. VAN DER HEYDEN. Datum: 16 oktober 1999. Tijdstip: 20.25. Betreft: TOEKOMSTBEELD, DEEL 2 Aantal pagina's: 2. Beste Mischa, Ik sluit aan bij mijn laatste faxbericht van 6 mei 1998, 13.00, betreffende het geschetste Toekomstbeeld dat ik voor de aardigheid nog een keer herhaal: "Hartelijk dank voor jouw fax aan Cervantes Enterprises van 4 mei jongstleden (19.08 uur). Jouw observatie aangaande het televisieprogramma van Nieuw Nederlands Peil van afgelopen zaterdag is inderdaad juist. Inmiddels heeft de redactie van het NRC Handelsblad dienaangaande een leuke cartoon geplaatst in de editie van gisteren. Je ziet mij daar reeds in dezelfde rolstoel afgebeeld aan de Spaanse Zuidkust, gesteund door mijn Europese supporters. Mijn Rocinante staat al gereed om een leuke rit over het strand te maken. Ook het dollarteken op mijn hart spreekt mij sterk tot de verbeelding. Vandaar dat ik aan cardio-fitness doe. Ik reken er derhalve op dat jij je inzake Cervantes Enterprises volop van jouw verantwoordelijkheden bewust blijft en wij niet geheel en al van de Europese Monetaire Bank afhankelijk zullen zijn, hoewel Wim Duisenberg mijn volste vertrouwen geniet en ook mijn achterban in de Benelux, Engeland en Wales. Ik bevestig mijn komst naar de Vleutenseweg om 12.00 uur aanstaande zaterdag. Dan is ook bekend of mijn 'paarse' beleid van de afgelopen vier jaar kan worden gecontinueerd in het Koninkrijk der Nederlanden. Ik ga 's-avonds weer mee terug naar Utrecht, aangezien ik op moederdag een commitment ben aangegaan in Scheveningen. Ik ben dol op de zee, zoals je weet. Leuk dat je belde vanavond. Ik zat net op het terras van de Carribean beachclub aan de Paseo Marítimo, La Carihuela 16 en was daar in gesprek met de nieuwe eigenaresse van Uwe Majesteit uit HARDERWIJK. Ik ben hier tot 15 november. Dan ga ik weer terug naar de Baak voor een bijeenkomst in het kader van enkele gesprekken rond het thema 'management maakt meer kapot dan je lief is....' Wij proberen dat thans wederom te repareren na wat er allemaal kapot gemaakt is in Parijs. Afgelopen woensdag heb ik weer op de Baak gelogeerd. Alex van 't Hooft heb ik nog wel even gezien, maar ik heb niet meer aan Amway gedacht. Ik vind het prima als je op dat punt wat geld voor mijn holding in de wacht kunt slepen. Mijn collega is niet meer als directeur bij de Baak werkzaam. Dat maakt het - wellicht - iets eenvoudiger om zaken te doen. Voor de aardigheid ontvang je bijgaand ook nog een leuke herinnering aan mijn bezoek aan Londen op 18 augustus 1997. Hartelijke groet aan alle bekenden. P.S. Als je mensen weet die mijn appartement af en toe willen huren, laat dat dan maar weten per fax of E-mail. Ik zal vanaf 15 november wel de wereld rond moeten vliegen. Het is dan goed dat het pand beheerd blijft en zijn geld opbrengt. Bijlage: Bedrijfslogo. Wordt nog veranderd in Nous Maintiendrons.

Het EERSTE PAARSE KABINET van het KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. Voorste rij van links naar rechts Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen JO RITZEN, Minister van Buitenlandse zaken HANS VAN MIERLO, Minister-President WIM KOK, Oprichter Instituto Cervantes JOHN VAN DER HEYDEN, Minister van Binnenlandse Zaken en Vice Premier HANS DIJKSTAL, Minister van Justitie WINNIE SORGDRAGER, Minister van Financiën GERRIT ZALM. Achterste rij van links naar rechts Minister van Volksgezondheid en Sport ELS BORST, Minister van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij JOZIAS VAN AARTSEN, Minister van Verkeer en Waterstaat ANNEMARIE JORRITSMA, Minister van Defensie JORIS VOORHOEVE, Minister van Economische Zaken HANS WIJERS, Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid AD MELKERT en Minister van Ontwikkelingswerk JAN PRONK.

Instituto Cervantes is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Utrecht, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff. Cervantes Holding is a member of the Baak-kring Management Centre VNO-NCW. Photograph ENGELENBURG CASTLE, KINGDOM OF THE NETHERLANDS.

Instituto Cervantes está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Utrecht, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff. Cervantes Holding es miembro del Baak-kring Centro de Gestión Empresarial del Patronal del Reino de los Países Bajos VNO-NCW. Foto arriba CASTILLO ENGELENBURG EN BRUMMEN.

Instituto Cervantes is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff. Cervantes Holding is lid van de Baak-kring, Management Centre VNO-NCW.

La Corona de la Casa Real Española sirve de símbolo de unidad de nuestros países y muestra la Lealtad Histórica como expresada en el himno nacional de los Países Bajos.

More information at the website of Amazon.com, Wal-Mart and Trafford Publishing Canada.

VANAF 16 OKTOBER 2004 HEEFT DE OPRICHTER VAN DE STICHTING CERVANTES BENELUX, EIGENAAR VAN HET HANDELSMERK INSTITUTO CERVANTES IN DE BENELUX EN DE LIMITED COMPANY INSTITUTO CERVANTES ENGLAND AND WALES - OP STRAFFE VAN EEN DWANGSOM - EENIEDER WAAR OOK TER WERELD - VERBODEN GEBRUIK TE MAKEN VAN DE BEELTENIS VAN ZIJN OP 31 AUGUSTUS 1997 TIJDENS EEN ONTVOERINGSPOGING OM HET LEVEN GEKOMEN PARTNER, TENZIJ DIT BINNEN HET KADER VAN DE DOOR HEM VERSTREKTE VOLMACHTEN NADRUKKELIJK IS OVEREENGEKOMEN.

THE WORK CONTINUES

© J.L. VAN DER HEYDEN TORREMOLINOS

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN